winactie week food frobel fun

Overzicht winactieweek Food Fröbel Fun

Het kan je haast niet ontgaan zijn de afgelopen week: op mijn social media-kanalen is een heuse winweek gaande. Iedere dag, vanaf mijn verjaardag, deel ik een te gekke winactie met je. Ben je het overzicht even kwijtgeraakt? No worries! Vandaag heb ik een overzicht voor je van alle winacties. Zo kun je nog steeds meedoen en hoef je niet bang te zijn dat je een van die toffe prijzen misloopt!

Winactie week dag 1 - hello lunch

Partyset lunchpunch

De actie begint met een toffe uitstekerset van LunchPunch. Deze set wordt aangeboden door Hello Lunch. Een superleuke webshop waar allemaal toffe dingen omtrent leuke bentoboxen worden verkocht. De set bestaat uit de taartuitsteker die je op de foto ziet, een ijsjesvorm, een muffinvorm en een kauwgomballenautomaat. Helemaal leuk dus!

winactie week dag 2 - umh creaties

Een etui komt altijd van pas!

Van UMH creaties mag ik een mooie roze etui en pen/potloodhouder weggeven. Heel gemakkelijk om al je bentoprikkers en bentoringen in te bewaren! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om hier je crea knutselgerei in te doen. Potloden, pennen, stiften, scharen…het kan allemaal! En roze is toch een enorm schattige kleur? Ik houd ervan in ieder geval!

winactie week dag 3 kadootjevanmootje

S.O.S.-Ibiza armbandje

Ken je dat? Ben je even in de supermarkt, kun je net niet bij de bovenste plank. Uiteindelijk lukt het toch! Triomfantelijk draai je jezelf om zodat je aan de kleine kunt laten zien dat het gelukt is en… geen kind te zien. Hoe fijn is het dat je dan gewoon gebeld wordt omdat de kleine naar de kassa is gelopen en daar zijn armbandje heeft laten zien met jouw telefoonnummer erop? Nu is een supermarkt natuurlijk nog te overzien, een pretpark of een camping is al een ander verhaal. Je moet er niet aan denken toch? Kadootje van Mootje heeft hier iets heel tofs op bedacht. Ze maakt mooie hippe armbanden met jouw nummer erop. Mocht de kleine kwijtraken kun jij altijd gebeld worden!

winactie week dag 3 - feelbest

Yoga- of outdoorlessen

Heerlijk vind ik het, om een keer per week lekker te ontspannen (en inspannen, want soms is dat best hard werken….haha) bij de hot yoga les die ik volg bij Feel Best Outdoor en Yoga. Even een uurtje met niets anders bezig zijn dan met de oefeningen. Naast de yogalessen verzorgt Feel Best ook heerlijke outdoorlessen. Bootcamp of boksen, het kan allemaal. Even qualitytime voor jezelf. Ik mag twee yoga- of outdoorlessen weggeven. Kijk snel op mijn social media om te zien hoe je kans maakt op deze lessen.

winactie week dag 5 chickslovefood

Chickslovefood

Tja, als je mijn blog een beetje bij houdt weet je al dat ik de recepten van Chickslovefood.com helemaal super vind. Deze recepten wil ik jou ook niet onthouden. Hierom heb ik besloten om het nieuwste boek van de dames, Back on track, weg te geven tijdens deze winweek. Hierin staan recepten met maximaal 6 ingrediënten. Alles is gemakkelijk te maken, dus voor iedereen geschikt! Bovendien zijn het gezondere recepten, ideaal dus om nog even in shape te komen voor de zomervakantie daadwerkelijk begint. Ik ben fan.

winactie week dag 6 purefemme

Armband Ozum by Barrucci

Mijn favoriete kledingwinkel in Best is toch wel Pure Femme. Een prachtige boetiek waar ik bijna altijd wel slaag. Mocht je in de buurt zijn, neem echt eens een kijkje! De service hier is geweldig. Echt aandacht voor de klant! Zelfs voor de kids is er voldoende aandacht, zo is shoppen echt een feestje. Mocht je niet in de buurt wonen: ze heeft ook een webshop! Naast kleding worden er ook nog sieraden verkocht. Dit toffe armbandje van Ozum by Barrucci mag ik weggeven. Hij maakt elke outfit af, dat beloof ik je!

winactie week dag 7 salon cloe

One by one lashes

Lashes on fleek! Dat zeg je gegarandeerd als je bij Salon Cloé vandaan komt nadat ze jou heeft voorzien van een prachtige set wimpers. Ik vind het echt helemaal geweldig! Als ik ‘s ochtends mijn bed uitstap heb ik al een wakkere blik. Tijdens het zwemmen hoef ik me geen zorgen te maken over panda-ogen, want de wimpers geven natuurlijk  niet af. Bovendien scheelt het ‘s ochtends toch weer een paar minuten werk. Die kan ik nu besteden met het opdrinken van een heerlijk kopje thee. Van Salon Cloé mag ik een set one by one lashes weggeven. Wil jij er altijd uitgeslapen uitzien? Doe dan mee met deze winactie!

Alle acties lopen tot zondag 9 juni. Dan gaan alle namen van de deelnemers in een virtuele pot en dan worden de winnaars daaruit getrokken. Zorg dat je erbij zit! Meedoen kan via Facebook en Instagram. Wie weet ben jij wel één van de gelukkigen!

 

Deel deze post via

Leave a Comment