weekoverzicht lunch bento week 21

Weekoverzicht lunch week 21

Het is weer zondag, dus tijd voor een nieuw weekoverzicht! Ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor iets heel tofs dat eraan zit te komen. Houd mijn social media goed in de gaten, want door me te volgen op Facebook en Instagram ben je altijd up to date! Genoeg over komende week, even terug naar de afgelopen week. Lees je weer mee om te weten welke lunches er waren afgelopen week?

weekoverzicht lunch week 21 - maandag

Maandag

De week begint voor mij met een gemakkelijke lunch. Ik neem een ‘normale’ boterham, zonder poespas en met kaas mee naar het werk. Als tienuurtje neem ik een krentenbol mee in de lunchbox. En wat ik nou toch in de winkel vond…mini BiFi-worstjes. Nou zijn de BiFi-worstjes hier al niet aan te slepen, de mini-variant is helemaal welkom. De ideale grootte voor een tussendoortje!

weekoverzicht lunch week 21 - maandag

Dinsdag

In het weekend heeft vriendlief heerlijke verse worstenbroodjes gebakken. Superlekker om deze mee te nemen naar het werk natuurlijk! En als ik dan toch bezig ben om heerlijke dingen mee naar het werk te nemen kan ik daar net zo goed mee verder gaan toch? Hierom gaat er ook een beetje sushi mee naar het werk. Toch weer iets anders dan een boterham, haha. Een paar radijsbloemetjes gaan mee als tussendoortjes, net als een handje aardbeien. Een lekkere en gevarieerde lunch, ik houd er van!

weekoverzicht lunch week 21 - woensdag

Woensdag

Een cupcake mee naar school? Van mij mag het best een keertje! Helemaal als het stiekem gewoon een boterham is, haha. Deze boterham heb ik uitgestoken met een lunchpunch in de vorm van een cupcakeje. Met de decoratiestiften van dr. Oetker versier ik de boterham een beetje zodat je de contouren goed ziet. Als groenten geef ik mini-tomaatjes mee. Deze zijn nog kleiner dan de cherrytomaten, echt te cute gewoon! Voor de nodige anti-oxidanten gaat er een handje blauwe bessen mee in de bentobox.

weekoverzicht lunch week 21 - donderdag

Donderdag

Het is nog steeds lente, dus een lentelunchbox kan nog prima wat mij betreft! Ik geef vandaag een rijstwafel mee naar school toe. Met zijn ronde vorm leent deze zich uitstekend als basis voor een lieveheersbeestje. Een plak kaas steek ik uit met een ronde uitsteker. Deze kaas-cirkel snijd in twee stukken. Dit worden de vleugels van het lieveheersbeestje. Met een paar schijfjes olijf maak ik de stippen op de vleugels. Een plak wortel vormt het hoofdje. Uit een paar plakken komkommer steek ik bloemetjes. Om het lentegevoel compleet te maken geef ik echte Nederlandse tulpen mee. Een blokje kaas is de basis, een half plakje komkommer de blaadjes en van een plak wortel maak ik de bloem. Haal de lente in de lunchbox!

weekoverzicht lunch week 21 - vrijdjag

Vrijdag

Deze week eindig ik met een paar wraps. Altijd lekker, even wat anders dan een boterham en net zo gemakkelijk! Ik kies vandaag voor kipfilet en avocado als beleg. Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt. De supermarkten liggen weer vol mango’s. Ik snijd er dan ook eentje klein om mee te nemen als tussendoortje. In de middagpauze snoep ik een paar stukjes koeienkaas. Lekker hoor!

Komende week is een kort weekje qua lunches, een lange week met iets anders… Er staat echt iets leuks te gebeuren. Dus nogmaals: houd mijn socials in de gaten om op de hoogte te blijven…. Stay tuned!

Deel deze post via

Leave a Comment