weekoverzicht lunch week 20 (1)

Weekoverzicht lunch week 20

De tweede week na de vakantie alweer, time flies! Bovendien is het ook alweer zo zomervakantie, al zou je dat niet zeggen als je naar het weer kijkt. Ik heb mijn wintergarderobe nog steeds niet verwisseld voor mijn zomergarderobe: het is mij nog veel te koud! Ach ja, met zo’n weer is het ook helemaal niet erg om binnen bezig te zijn met het maken van leuke lunches. Dit heb ik de afgelopen week natuurlijk ook weer gedaan. Het blijft gewoon leuk om te doen!

weekoverzicht lunch week 20 maandag

Maandag

Als ik weinig tijd heb vind ik uitstekers echt de beste uitvinding ever! Lunchpunch heeft zoveel leuke vormen, daar kan ik eindeloos mee variëren. Vandaag ga ik voor een kauwgomballenautomaat. Te leuk toch? Een paar blauwe bessen doen dienst als kauwgombal…zo blijft het snoepen wel gezond, haha. Uit een paar plakken komkommer steek ik de letters van de naam van de jongste. Zo wordt het leren lezen een beetje gestimuleerd. Een paar puntjes koeienkaas doen het altijd goed, al is het maar omdat ze het zo leuk vinden om deze uit te pakken.

weekoverzicht lunch week 20 dinsdag

Dinsdag

Als het buiten dan te koud blijft om ijsjes te eten maken we er maar een lekkere zomerse lunchbox van! Ook vandaag biedt de set met uitstekers van LunchPunch uitkomst. Dit keer kies ik voor de ijsjesuitstekers. Lekker hoor! Zo mogen de kids tijdens de lunch op school gewoon ijs eten. In een paar blokjes kaas steek ik prikkers met een ijsje erop. De snoeptomaatjes worden opgeleukt met een prikker met een paar slippers erop. Laat de zomer en het mooie weer nu maar komen!

weekoverzicht lunch week 20 woensdag

Woensdag

Er gaat vandaag een gewone boterham mee naar het werk. Samen met een krentenbol is dat voor mij een prima lunch. Als tienuurtje snack ik een handje vol blauwe bessen. Heerlijk om te eten en supergezond! Blauwe bessen zitten namelijk bomvol antioxidanten. Bovendien kan de kleurstof in blauwe bessen ervoor zorgen dat je cholesterol verlaagt. Dat is extra genieten dus! De combinatie kaas met komkommer vind ik altijd goed. Deze neem ik dan ook mee om als vieruurtje op te eten. Lekker heur….

weekoverzicht lunch week 20 donderdag

Donderdag

Vlieg met me mee naar de regenboog mee want ik denk alleen aan jou…. Hij blijft lekker in je hoofd hangen hè? Sorry alvast, hihi. Ik besmeer een boterham met hazelnootpasta en eentje met jam. Deze steek ik uit met een ronde uitsteker. Vervolgens druk ik beide helften op elkaar zodat de bovenkanten vast komen te zitten aan elkaar. Met heel weinig moeite kun je zo toch een heel leuke boterham meegeven! Ook vandaag gaan we weer op de gezonde tour met de blauwe bessen. Een handje vol snoeptomaten leuk ik op met een bentoring met een regenboog erop.

weekoverzicht lunch week 20 vrijdag

Vrijdag

Ik ga weer eens voor de wraps vandaag. Een wrap beleg ik met kaas en ham. De andere wrap besmeer ik eerst met chilisaus waarna ik hem met gebakken kipfilet beleg. Een heerlijke combinatie! Als tienuurtje snack ik een krentenbol vandaag. Om vier uur pik ik lekker wat groentenballetjes weg. Ik houd ervan!

Geniet van het weekend nog! Heerlijk samen leuke dingen doen, wat wil je nog meer?

Deel deze post via

Leave a Comment