weekoverzicht lunch week 11 - woensdag

Weekoverzicht lunch week 11

De school is alweer een week bezig en we zitten zo weer in het ritme! Het maken van lunchboxen zit ook al snel weer in het systeem. Heb jij dat ook? Dat het na een vakantie net lijkt alsof je er helemaal niet uit bent geweest. Wel meer rust in mijn hoofd uiteraard. Ik doel meer op het werkritme wat er in no time weer in zit. Dan zit het weer van afgelopen week ook niet helemaal mee natuurlijk. Regen, regen en nog eens regen: dan vergaat het vakantiegevoel je al snel! Gelukkig wordt het de komende week weer beter weer. Ik heb er zin in! Eerst even terugkijken op de lunches van deze week.

weekoverzicht lunch week 11 - maandag

Maandag

de week begint weer gemakkelijk. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan toch? Ik merk dat mijn voorraadkast nog niet helemaal voorbereid is op een week lunches maken. Vandaar dat er een wrap mee gaat in de lunchtrommel. Ziet er leuk uit, smaakt lekker en is net zo gemakkelijk als een broodje kaas.  Bovendien heb ik zo gelijk drie vakken van de Yumbox gevuld, hahaha. Twee vakken vul ik met lekkere aardbeien. Die smaken me altijd! Een Cheestring als snack maakt deze trommel compleet: een goed begin van de week!

weekoverzicht lunch week 11 - dinsdag

Dinsdag

Vandaag gaat er eens geen Yumbox mee naar het werk. Ik heb van Flaske een FoodPot gekregen om te testen. In mijn blog van vrijdag lees je hier alles over! Vandaag neem ik een soepje mee naar het werk. Supergemakkelijk: deze paprika-tomatensoep heb ik een paar weken terug gemaakt en ingevroren. Ik heb hem gisteren uit de vriezer gehaald. ‘s Ochtends als ik aan het ontbijten ben doe ik de soep in de pan en laat het vuur zijn werk doen. Erna giet ik de soep in de FoodPot en tegen de middag is hij nog heerlijk warm! Ideaal zo…

weekoverzicht lunch week 11 - woensdag

Woensdag

Met dit regenachtige weer moet je het zelf maar een beetje leuk maken toch? Hierom gaat er vandaag een lekkere lentelunch mee naar school toe. Op speciaal verzoek gaan er wraps mee vandaag. Met deze vrolijke wrapbinders wordt dat al gauw een feestje! Blauwe bessen gaan mee in een vrolijk bonenbakje: dit maakt het net wat vrolijker! Een vlindertje erbij maakt er een heus lentefeestje van. De komkommers steek ik uit in bloemvorm. Met de andere helft van de uitsteker stempel ik er mooie bloemen in. Zo smaken ze gelijk een stuk beter niet waar?

weekoverzicht lunch week 11 - donderdag

Donderdag

We trekken het vrolijke thema gewoon nog een dagje door in de lunchbox. Vandaag gaat de Mepal trommel mee naar school toe. De wraps zijn goed bevallen dus die gaan weer mee. Wederom met kaas. Ik kies vandaag voor een konijnenthema. Ik heb verschillende prikkertjes met konijntjes erop. Deze prik ik in de wraps. Daarnaast heb ik ook een wrapbinder met een konijntje gebruikt: superlief toch? Een BiFI-worstje krijgt een konijnen-bentoring om zich heen. De komkommers waren een succes: dit keer maak ik er konijnen van in plaats van bloemen. Supercute!

weekoverzicht lunch week 11 - vrijdag

Vrijdag

Vandaag is rood…! Nou ja, en een beetje wit en groen ook nog. Ik kies voor kleur vandaag! Snoeptomaatjes en aardbeien vrolijken de lunchbox op: het rood knalt eruit en is een feestje om naar te kijken! Daarnaast neem ik een wrap mee naar het werk. Deze besmeer ik eerst met chilisaus: ik houd wel van een beetje pittig eten! Vervolgens leg ik er stukjes gebakken kipfilet op. Een halve avocado in plakjes zorgt voor een beetje groen in de trommel. Bovendien vind ik avocado echt superlekker: heerlijk smeuïg!

Volgende week gaat de zon weer heerlijk schijnen en donderdag begint de lente dan toch echt! Ik heb er zin in. Vrijdag is het Nationale Pannenkoekendag…reserveer alvast jouw tafeltje in je favoriete pannenkoekenhuis!

 

Deel deze post via

Leave a Comment