Flaske foodpot review

Review Flaske Foodpot

Normaliter stel ik ‘s avonds mijn lunchbox samen voor de werkdag erna. Ik wissel vaak af, zoals je hier ook kunt zien. De ene keer kies ik voor brood, een andere keer voor een wrap of een salade. Soms, helemaal in de wintermaanden, heb ik zin om iets warms mee naar het werk te nemen. Helemaal gemakkelijk is het dan als ik dit warm mee kan nemen naar het werk. Het moet dan natuurlijk wel warm blijven, haha. Flaske heeft hier een prima oplossing voor: de FoodPot. Ik mocht er een testen!

Flaske foodpot review

FoodPot Azure

De FoodPot is er in verschillende kleuren. Flower is een lichtroze variant, de Ice is wit en de Azure heeft een mooie blauwe kleur. Mijn keuze valt op de FoodPot in de kleur Azure. Een mooie blauwe thermobeker waarmee ook vriendlief zich op het werk kan vertonen. Dacht ik, haha. De kleur Azure mag dan blauw zijn, hij heeft wel een parelmoer glans…toch iets te vrouwelijk voor vriendlief denk ik zo…oops! Voordeel is dan dat ik zelf vaker deze thermosbeker mee naar het werk kan nemen, hihi. Nou ja, een beker is het niet echt  natuurlijk. Je kunt er niet gemakkelijk uit drinken. Hij is echt gemaakt om eten in mee te nemen. Flaske heeft echter ook een handige Tumbler in het assortiment. Deze is wel bedoeld om uit te drinken. Net als de thermosfles die ze in hun assortiment hebben overigens: de keuze is reuze! Omdat ik zelf wel genoeg drinkflessen en dergelijke in mijn kast heb staan kies ik voor de FoodPot.

Review Flaske FoodPot - yoghurt fruit

Kenmerken FoodPot

De FoodPot is gemaakt van hoogwaardig staal. Hij belooft om voedingsmiddelen tot 20 uur koud te houden. Yoghurt kan ik dus ook gewoon meenemen naar het werk, zelfs op dagen dat ik geen koelkast in de buurt heb, hoppaaa! Warm eten blijft tot 10 uur warm in de thermosbeker. Ideaal dus! Uiteraard is de FoodPot BPA-vrij. Doordat je geen plastic bakje meer mee hoeft te nemen naar het werk kun je ook spreken van een Eco-friendly product. Geen onnodig afval meer in het milieu maar gewoon je eigen FoodPot die je af kunt wassen na gebruik en steeds weer opnieuw kunt gebruiken. Nog een leuk weetje: FLASKE doneert 10% van de winst aan the Ocean Clean Up om bij te dragen aan een plasticvrije oceaan. Je bent nog milieubewuster bezig dan je denkt!

Wat vind ik ervan?

De FoodPot komt binnen met een beschermhoesje er omheen met een chique uitstraling. Zo is je thermobeker beschermd tegen krassen door het vervoer bijvoorbeeld. Aangezien ik zelfs een hoesje gebruik om mijn Yumbox heen is dit een duidelijk pluspunt voor mij, haha. Ik neem eerst de proef op de som en stop yoghurt in de FoodPot om te kijken hoe lang het koel blijft. ‘s Avonds rond half acht stop ik de yoghurt erin, de volgende middag om drie uur (zo’n 20 uur later) is de yoghurt nog steeds prima te eten. Niet meer ijskoud uiteraard, wel gewoon koud genoeg voor yoghurt…als je begrijpt wat ik bedoel, haha. Dan de test met warm eten. Ik ben benieuwd! Ik besluit om de ultieme tijd te wachten: 10 uur. ‘s Ochtends warm ik soep op die ik in de FoodPot stop en bij het avondeten heb ik dan een lekker voorgerecht. En warempel: de soep is nog prima te eten! De soep wordt niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend, koud is hij ook niet. Al met al doet de FoodPot wat hij belooft!

Flaske FoodPot - Soep

Aanschaffen

Via de website van Flaske kun je zelf jouw eigen FoodPot bestellen. Hij kost €29,95 en wordt dan gratis thuisbezorgd. Ideaal als je een keer een dagje weg gaat en je bakje yoghurt niet wilt missen bijvoorbeeld! Bovendien krijg je een leuke korting als je jezelf via de site inschrijft voor de nieuwsbrief. Wat zou jij meenemen in de FoodPot? Laat het me weten!

Deel deze post via

Leave a Comment