Weekoverzicht lunch week 10

De vakantie zit er alweer op! Heerlijk hoor… naast een paar dagen carnaval en een weekendje weg hebben we vooral veel leuke dingen gedaan. En soms natuurlijk ook gewoon helemaal niets. Even niets moeten is ook wel eens lekker. Iets langer in je bed blijven liggen dan wanneer je moet werken, haha. Al moet ik heel eerlijk zeggen dat me dit meestal nog niet echt lukt: vaak ben ik toch gewoon heel vroeg wakker. En tegen de tijd dat ik gewend ben aan het later opstaan is de vakantie alweer voorbij, haha. Maar goed: de eerste werkweek zit er inmiddels alweer op. Dat betekent dat ook de eerste lunches alweer mee naar school zijn gegaan. Lees je mee met het overzicht van deze week?

Maandag

Ik begin de week gemakkelijk: een bruine boterham met rookvlees is mijn lunch vandaag. Heerlijk vind ik dat! Als tienuurtje snack ik een kiwi. Ideaal trouwen, met zo’n kiwimesje / lepel…. Om vier uur snack ik nog een paar rijstwafels. Voor de kids hebben we ze altijd in huis en zelf vind ik ze ook erg lekker! Een paar plakken kipfilet maken de lunch compleet.

Dinsdag

De oudste is met carnaval verkleed gegaan als skelet. Ze wil nu dan ook graag een skelettenlunch mee naar school toe. U vraagt, wij draaien! Uit een boterham snijd ik de vorm van een skelet. Met de decoratiestiften van dr. Oetker maak ik er een skelettenhoofd van. In een boterham met jam steek ik een bentoring van een skelet. We griezelen nog even verder: uit de tomaatjes steekt een enge vinger…ieuw! En de koekjes? Die worden bijna opgegeten door een vampier…als ze de lunch nog maar op durft te eten, haha.

Woensdag

Vandaag gaat de Boho Tiffin weer eens mee naar het werk toe. Voor mij ideaal: in iedere laag komt een pauzehap te liggen. Bovenin het tienuurtje, in het midden de lunch en onderin het vieruurtje. Vandaag begin ik met een vanille proteïnecakeje. Als lunch eet ik een paar crackers met rookvlees en een gekookt eitje. Om vier uur snack ik nog een appel met kaneel. Zo is gezond eten helemaal niet erg, haha.

 

Donderdag

Vandaag gaat er een wrap met kipfilet en augurk mee naar het werk. Augurk omrold met kipfilet vind ik sowieso een heerlijke snack, in een wrap smaakt deze combinatie ook heerlijk! En een ei hoort er natuurlijk bij… Als tienuurtje snoep ik wat ananas: heerlijk zoet! In de tweede pauze eet ik wat rijstwafels met kipfilet.

Vrijdag

De rijstwafels zijn populair deze week, haha. Ook vandaag gaan er rijstwafels met kipfilet mee naar het werk als snack. Deze eet ik ‘s middags. Om tien uur snack ik lekker wat Hüttenkäse met bosbessen, frambozen en bramen. De lunch van vandaag is een pastasalade. Ik vul de koude pasta aan met wat paprika, zwarte olijven, kappertjes, tonijn en een beetje Hüttenkäse. Zo kom ik in ieder geval aan wat extra eiwitten vandaag.

Hopelijk is de lente nu echt in aantocht! Ik zal in ieder geval de komende week eens wat lentelunches gaan maken voor de kids: wellicht komt de zon dan wat sneller, want zo’n dag als gisteren went natuurlijk erg snel!

Deel deze post via

Leave a Comment