makkelijk hapje valentijn maken

Hapjes voor Valentijn zelf maken

Over een paar weken is het alweer Valentijnsdag. De dag bij uitstek om eens iets lekkers te maken voor je grote liefde, de kinderen of iemand anders die je lief is. Geintje natuurlijk: dit kan uiteraard het hele jaar door! Toch vind ik het wel leuk om rond Valentijn wat leuke hapjes te maken met een hartje of iets anders liefs. Daarnaast vinden de meiden het ook gewoon superleuk als ik hapjes op tafel zet die iets met Valentijn te maken hebben. Al vinden ze het ook leuk als ik hapjes op tafel zet die niets met Valentijn te maken hebben…hahaha. Wil jij met Valentijnsdag je liefde verrassen met lekkere en lieve hapjes, lees dan verder om mijn tips te lezen.

Valentijn hapjes van croissantdeeg maken

Ik vind dat croissantdeeg zich altijd goed leent om lekkere en makkelijke hapjes te maken. Als je het blik een beetje fatsoenlijk open krijgt tenminste. Hoe het komt weet ik niet, maar ik loop altijd te vechten met de blikken croissantdeeg. Als het blik eenmaal open is, heb je makkelijk en snel deze romantische hapjes gemaakt. Voor een hartig type kun je er overigens ook voor kiezen om de hartjes met kaas of ham en kaas te vullen. Of gebruik eens een beetje pesto als vulling: ideaal voor bij een Valentijnsborrel!

Lunchbox thema Valentijn - hartjeslunch

Lunchbox voor Valentijn

Omdat Valentijnsdag dit jaar op een doordeweekse dag valt is het natuurlijk ook hart-stikke leuk (hahaha) om een lieve lunchbox mee te geven. Met een paar leuke prikkers en uitstekers kom je al een heel eind. Heb je wat inspiratie nodig? Ik heb ruim voldoende inspiratie voor leuke lunchboxen die je met Valentijn kunt maken!

makkelijk hapje valentijn maken high tea

High Tea met je Valentijn

Een high tea is natuurlijk superleuk om te organiseren op Valentijnsdag. Een lekkere pot thee met allemaal heerlijke hapjes erbij. Met deze lekkere zoete hapjes in de vorm van een hart zorg je zeker voor en hartverwarmende start van een heerlijke middag! Natuurlijk horen er ook wat hartige hapjes bij…. Kies bijvoorbeeld eens een paar van deze lekkere hapjes om je high tea compleet te maken. Ik weet zeker dat jouw Valentijn hierdoor aangenaam verrast zal worden! Bovendien is het ook superleuk om samen met de kinderen te genieten van een high tea. Duik met zijn allen de keuken in en geniet erna samen van het lekkers wat je gemaakt hebt!

Ik denk dat je zo wel voldoende inspiratie hebt om deze Valentijn goed voor de dag te komen. Je kunt aan de slag om deze lekkere hapjes te maken. Hoe makkelijk ze te maken zijn hoef je aan niemand te vertellen hoor! Wil je deze hapjes bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande afbeelding voor.

hapjes voor valentijn zelf maken - pinterest

 

 

Deel deze post via

Leave a Comment