Review Jouwbox feestdagen - Rude health cornitas

Review JouwBox: de feestdagen editie

In dit artikel liet ik je al kennis maken met de JouwBox Ralph Moorman favourites. De nieuwe JouwBox is inmiddels verzonden en ook ik heb er een gekregen! Ik mag alle producten in de box testen, heerlijk toch? Uiteraard heb ik ook bij deze versie van de JouwBox een unboxing filmpje gemaakt. Deze kun je hier op mijn YouTube-account bekijken. Een paar producten uit deze feestdagen editie zal ik hier met jullie bespreken. Je ziet dan zelf hoe leuk deze box is voor onder de Kerstboom of in de zak van Sinterklaas!

Review JouwBox feestdagen editie - we love the planet

We love the planet – Stick forever fresh

Deze deododorantstick bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. In sommige varianten van deodorant zitten synthetische stoffen en aluminium. Deze zijn schadelijk voor je huid. In de deostick van We love the planet zitten geen stoffen verstopt die schadelijk zijn voor ons lichaam. Bovendien zit de deodorant in een kartonnen verpakking: ook nog eens goed voor het milieu dus, ideaal!

Maar goed, de verpakking kan goed zijn en er kan niks schadelijks in zitten…als deo zijn werk niet doet heb je er nog niets aan. Ik gebruik de deostick direct na het douchen. In eerste instantie vind ik hem wat sterk ruiken. Hij ruikt fris, maar de geur is wel erg aanwezig. Gelukkig trekt dit vrij snel weg. Het frisse gevoel blijft wel hangen. En dat is maar goed ook, want dat is waar deodorant voor bedoeld is tenslotte!

Review Jouwbox feestdagen - earth line argan repair body lotion

Earth.line argan repair body lotion

Bodylotions, ik houd ervan! Na iedere douchebeurt smeer ik mijn huid in met een lekkere bodylotion of bodybutter. Deze lotion van Earth.line komt dan ook zeker goed van pas! Hij ruikt heerlijk fris. Na het opsmeren voelt mijn huid  direct heerlijk zacht aan. De bodylotion ruikt fris, maar de geur is niet te aanwezig. Met een flinke dot kun  je goed vooruit. Je hebt niet veel nodig om jezelf in te smeren: een zuinige bodylotion ook dus! Er zit biologische argan olie, sheabutter en aloë vera in. De huid wordt hierdoor optimaal gehydrateerd. Perfect voor de winterse periode die eraan zit te komen dus!

Review Jouwbox feestdagen - Rude health cornitas

Rude Health Cornitas

In deze editie van de JouwBox zit ook een snack. Deze Rude Health Cornitas lijken qua vorm een beetje op tortillachips. De verpakking ziet er lekker vrolijk uit! Een paarse zak met leuke afbeeldingen erop. In deze snack zitten kikkerwerten en linzen, deze zijn dan ook afgebeeld op de verpakking. Daarnaast zit er alleen extra virgin olijfolie in en een beetje zeezout. Tijd om de proef op de som te nemen!

De chips zien er inderdaad uit als tortillachips. Ze zijn ook heerlijk knapperig. Nadeel vind ik dat ze niet echt smaken zoals ik het zou willen. Er zit niet echt een lekkere zoute smaak aan deze chips. Van mij had dat wel gemogen. Een gezonde snack, voor mij geen vervanger voor een bakje chips in het weekend.

Review Jouwbox feestdagen - Rosalpina Nourishing Cream

Rosalpina Nourishing Cream

Whoopwhoop! Er zit nog een lekkere crème in deze editie van de JouwBox! Een heerlijke dagcrème wel te verstaan. Wat zeg ik? Een dag- en nachtcrème! Deze crème kun je namelijk zowel ‘s ochtends als ‘s avonds op je gezicht smeren. Het is een voedende crème die de vitaliteit van de huid en de vernieuwing en versterking van de natuurlijke afweer van de huid stimuleert.

Wat ik voor nu belangrijk vind zijn de geur en de smeerbaarheid van de crème. De Nourishing cream ruikt lekker fris. Hij voelt heerlijk zacht aan op de huid en is gemakkelijk uit te smeren. Een echte aanrader dus, een heerlijk product!

Review Jouwbox feestdagen - Tea by me

Tea by me, Anne’s tea

Het laatste product wat ik in deze blog ga bespreken is de thee die in het pakket zit. Ik drink dagelijks thee. Heel veel thee eigenlijk, haha. Deze thee is van Tea by me. Het is een thee van Nederlandse bodem. De thee die in deze box zit is een groene variant. Groene thee zit bomvol antioxidanten. Daarnaast smaakt deze thee heerlijk! De groene thee is niet te overheersend en de bloesems erin proef je goed. Hier kan ik ‘s avonds heerlijk op de bank van genieten!

 

Ben je na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar de overige producten uit de feestdagenbox? Bekijk dan mijn unboxing-video of bekijk de site van JouwBox. Daar kun je ook gelijk de box bestellen. Als je alleen deze box wilt hebben (superleuk voor Sinterklaas of voor onder de boom!) betaal je €45,-. Neem je een abonnement betaal je €39,- per box. Leuk om een keer zelf te proberen of om cadeau te geven!

Deel deze post via

Leave a Comment