Review JouwBox Ralph Moorman - Bite & Smile Lemon Ginger

Review JouwBox: Ralph Moorman favourites

Jeuj! Dan staat ineens de postbode aan de deur met een pakket van JouwBox. Wat een feestje zeg! De unboxing van dit pakket staat inmiddels op YouTube en is te zien via IGTV, te bezoeken via mijn Instagram account. Vandaag is het tijd voor een review van dit pakket.

Wat is JouwBox?

JouwBox is een concept wat bedacht is door Tim Hortensius. Hij werkt hierbij samen met Ralph Moorman. Hem ken je misschien van zijn boek De Hormoonfactor. Hierin stimuleert hij een leven met zo min mogelijk onnatuurlijke toevoegingen. De JouwBox bevat dan ook alleen producten op basis van natuurlijke ingrediënten. In de box zitten ieder kwartaal minstens 10 meukvrije producten voor innerlijke en uiterlijke verzorging. Deze box, de tweede editie, bestaat uit de volgende producten:

Natuurlijk ben ik benieuwd naar de werking van alle producten die in de box zitten. Sommige producten laten hun werking echter pas op langere termijn zien. Denk hierbij aan de Squalan moisturizer. Hierom kies ik 4 producten uit de box om nu te proberen. Lees je mee?

Review JouwBox Ralph Moorman - Mudmasy morning boost mask

Mud Masky Morning Boost Mask

Ken je dat gevoel? Je wekker gaat en je stapt je bed uit. Het liefste zou je nog even blijven liggen want je hebt allesbehalve een goede nachtrust gehad. Je loopt naar de badkamer, kijkt in de spiegel en ja hoor… je spiegelbeeld laat precies zien hoe jij je voelt… Een futloos gezicht kijkt je aan. Je kunt wel een boost gebruiken!

Voor dit soort momenten heeft Mud Masky een morning boost mask ontwikkeld. Waar je normaal gesproken 15 tot 20 minuten nodig hebt om een masker in te laten trekken heb je voor dit masker slechts een minuutje nodig. Ideaal voor de drukke ochtendspits. Het masker kan gewoon tijdens het tanden poetsen intrekken, nice!

Als ik in de tube knijp komt het masker eruit. Het is een bruin goedje wat heerlijk naar koffie ruikt. Niet zo gek, aangezien er verpulverde Arabica koffiebonen in zijn verwerkt. Van de lucht alleen al krijg je een boost, haha. Met mijn vingertoppen verspreid ik het masker over mijn gezicht. Na een minuutje spoel ik het weer af. Hoewel ik vrij weinig verwacht had van dit masker voelt mijn huid zachter aan en voel ik me een stuk fitter. Het is echter wel een tube van 20 ml waar je normaliter €23,- voor betaalt. Dit vind ik best veel voor een beetje. Ik moet wel een heel belangrijke dag hebben wil ik het masker zomaar even opsmeren…

Review JouwBox Ralph Moorman - Betterfoods Tee Fee Kinderthee

Betterfoods Tee Fee Kinderthee

In deze editie van de JouwBox zit ook een doosje thee. Er zit niet zomaar thee in, dit is thee speciaal voor kinderen. Maar kinderen houden toch vooral van zoet? Vaak wel inderdaad. Dat is de reden dat Betterfoods deze thee gezoet heeft met biologische Stevia. Dit is een plant uit Zuid-Amerika met een heel hoge natuurlijke zoetheid.

Ik schenk de thee in en laat hem een paar minuten trekken. Hij ruikt heerlijk naar venkel. Als de thee voldoende heeft getrokken, en iets meer is afgekoeld, neem ik een slok. De thee smaakt net zo naar venkel als hij ruikt. Daarnaast is hij ook erg zoet! Voor mij te zoet. De kinderen vinden het echter heerlijk! Aangezien dit de doelgroep is zeg ik: missie geslaagd! Een gezonde thee speciaal voor kinderen. Voor deze thee betaal je €3,95 per doosje. Dat vind ik een heel redelijke prijs. Ook gezien de ingrediënten allemaal val biologische afkomst zijn.

Review JouwBox Ralph Moorman - Bite & Smile Lemon Ginger

Bite & Smile Lemon Ginger

Als er snacks zijn ben ik van de partij! Ik vind het dan ook helemaal niet erg dat er ‘afternoon snack’ op de vrolijke verpakking van de Bite & Smile staat. De aanvulling Lemon Ginger maakt me helemaal blij. De combinatie gember citroen vind ik echt heerlijk! Nu al een schot in de roos wat mij betreft.

Het zijn apart verpakte raw bars. Het zijn kleine bites, ideaal voor de kleine snacktrek of om uit te delen. De ingrediënten worden rauw gemengd en in de vorm gedaan om vervolgens verpakt te worden. Naast citroen en gember zitten er dadels, pinda’s, wortels en koolzaadolie in.

De snack is helemaal mijn smaak. Het zure van de citroen combineert heerlijk met de gember. De dadels geven er een klein zoetje aan en overheersen niet. Ik vind het wel een snack voor volwassenen, kinderen zullen het misschien iets te zuur vinden. Deze bites zijn ook ideaal om mee te nemen in de lunchbox. Ze zijn gewoon bij de Albert Heijn te koop voor €3,49 voor een pakje met 10 bites.

Review JouwBox Ralph Moorman - Upton's Naturals Original Jackfruit

Upton’s Naturals Original Jackfruit

Het laatste product dat ik nu voor jullie test is een vegan vleesvervanger van Upton’s Naturals. Deze vleesvervanger is gemaakt van fruit. Jackfruit heeft een vlezige structuur en absorbeert veel smaak. Omdat het fruit is bevat deze Upton’s Naturals Original Jackfruit weinig koolhydraten en vet en veel vezels. Dit product is ook verkrijgbaar bij de Albert Heijn, Plus en Marqt verkoopt het ook. De prijs is €3,99 voor een doosje van 200 gram. Bijkomend voordeel van deze vleesvervanger vind ik dat het niet in de koelkast hoeft. Ik eet zelf geen vlees en vind de vleesvervangers vaak veel ruimte in beslag nemen in de koelkast. Helemaal omdat ik de enige in huis ben die geen vlees eet en de vervangers vaak met meer in de verpakking zitten. Een klein doosje in de voorraadkast is dus ideaal.

In de JouwBox zit ook een recept voor enchilada’s met jackfruit. Tja, dan hoef ik niet verder na te denken! Ik haal de ingrediënten en begin met koken. Als ik de jackfruit uit de verpakking haal zie ik inderdaad de vlezige structuur. Ook tijdens het bakken lijkt het haast alsof ik kip aan het bakken ben. Als ik de enchilada’s proef merk ik dat de jackfruit geen uitgesproken smaak heeft. Logisch ook, als je bedenkt dat het veel smaak absorbeert. Ook de structuur lijkt niet op vlees. Aangezien ik zelf geen vlees eet is dat ook niet iets wat ik verwacht van een vleesvervanger. Ik hoef geen product wat precies hetzelfde smaakt als vlees. Ik vind het een prima product. Goed te combineren met wraps, rijst of bijvoorbeeld op een broodje. Dit ga ik vaker halen! Ik ben ook benieuwd naar de varianten met barbecue-smaak of de Thai curry smaak.

 

De JouwBox bevat minimaal 10 producten en heeft altijd een waarde van meer dan €120,-. Je bestelt de box voor €39,- inclusief verzendkosten. Dit kun je doen via www.jouwbox.nl. Eens per drie maanden komt er een nieuwe editie uit, de volgende editie zal al op 1 november verschijnen…mocht je dit pakket nog willen ontvangen heb je dus nog een paar weken om hem te bestellen. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

 

Deel deze post via

Leave a Comment