Hema stroopwafels review

Nieuwe smaken stroopwafel van HEMA

Als er één winkel echt Nederlands is, dan is het de HEMA wel. Het is vast ook geen toeval dat de HEMA een nieuwe, hippe versie heeft gemaakt van de Nederlandse stroopwafel. Er liggen drie nieuwe smaken in de winkel. Ik heb ze voor jullie getest!

Hema Stroopwafel review verpakkinga

Stroopwafel koffie

De eerste smaak die ik probeer is koffie. Zodra ik de verpakking open komt me al een geur van versgezette koffie tegemoet: heerlijk! Wel jammer dat ik gelijk spijt heb van mijn keuze om de koeken te testen met een kopje thee erbij, haha. De stroopwafels ruiken niet alleen naar koffie, zo smaken ze ook. Ken je die koffiesnoepjes in die donkere verpakking? Dat is precies waar deze stroopwafels me aan doen denken! Een prima sidedish voor je bakkie pleur!

Hema Stroopwafel Koffie

Stroopwafel appel kaneel

Ook deze stroopwafel heeft een geur die me doet watertanden! Wat lekker zeg. Als ik mijn ogen dicht doe ruik ik de appeltaart die mijn moeder vroeger altijd maakte. Een bekende combinatie, appel met kaneel, en hij doet het dan ook goed. Er zijn echter al zoveel koeken met deze smaakcombinatie op de markt dat ik er niet bijster enthousiast van raak. De geur is lekker, de smaak is prima, origineel is het niet…op naar de volgende!

Hema Stroopwafel Appel Kaneel

Stroopwafel sinaasappel wortel

Dit is een combinatie die mee aanvankelijk wat verbaasde: allebei oranje, dat is waar. Maar deze smaken in combinatie met stroopwafel? De wafel ziet er zelf ook al wat meer oranje uit. Heel bijzonder. Al bij de eerste hap weet ik het: dit is mijn favoriete stroopwafel van de drie. Een schot in de roos HEMA! Met deze stroopwafel krijg ik een waar herfstgevoel. Heerlijk bij de open haard genieten van een kopje thee met een stroopwafel sinaasappel wortel…mmm. Dat is pas een perfecte beloning na een herfstige boswandeling. Dit pak stroopwafels is vast zo op!

Hema Stroopwafel Sinaasappel Wortel

Wil je zelf ook genieten van deze heerlijke stroopwafels? Snel dan naar de winkel of naar de webshop van HEMA. De wafels kosten €2,- voor een pakje van tien…genoeg voor een avondje dus, haha.

Deel deze post via

4 thoughts on “Nieuwe smaken stroopwafel van HEMA

Leave a Comment