pasen corona - banner

Pasen tijdens Corona: afhalen bij de horeca in Best

Hoewel het met het weer van afgelopen week nog wel even lijkt te duren is het toch al echt bijna Pasen. Sowieso begint voor mij het aftellen naar Pasen al direct na carnaval. Ik vind het heerlijk om tijdens de paasdagen gezellig met zijn allen aan tafel te zitten en te genieten van heerlijke hapjes. Maar ja, Pasen ziet er tijdens Corona toch wat anders uit. Om er thuis toch een feestje van te maken, en om de horeca in Best te steunen, is het natuurlijk leuk om iets te bestellen bij de plaatselijke horeca. De Bestse ondernemers zijn weer heerlijk creatief geweest! Ze hebben allerlei lekkere hapjes en complete maaltijden voor Pasen die je kunt bestellen voor thuis. Zo kun je met Pasen heerlijk coronaproof thuis uit eten!

Pasen tijdens corona: brunchplank heerlijck

Pasen tijdens Corona: bestel een Heerlijcke brunchplank!

Bij Heerlijck catering kun je een mooie plank bestellen waar je tijdens Pasen lekker van kunt genieten. Met lekkere broodjes, salades, wraps, fruit, sapjes en natuurlijk een stukje paasstol ben je helemaal klaar voor de paasbrunch! Voordeel vind ik dat je deze brunch per persoon kunt bestellen. Of je nu alleen bent of je hebt een gezin van 5 personen: je bestelt altijd precies genoeg. De Paasplank kost €20,95 per persoon en je kunt hier zien hoe je hem kunt bestellen.

Paasdiner van Restaurant Bastille

Ben je niet zo van het uitgebreid ontbijten of brunchen en zet je liever een chique diner op tafel? Bij Restaurant Bastille zorgen ze ervoor dat je thuis bijna niets meer hoeft te doen om een heerlijk viergangendiner op tafel te zetten met Pasen! Je bestelt het diner via de website van Bastille en hoeft het thuis alleen nog maar even op te warmen en mooi te serveren. Zorg ervoor dat je er op je paasbest uit ziet en je avond kan niet meer stuk! Benieuwd naar hoe het menu eruit ziet? Hier geef ik vast een sneakpeak!

pasen corona buutvrij pasen corona buutvrij kids Paasbrunch van Buutvrij

Ook Buutvrij heeft uiteraard aan een heerlijke Paasbrunch gedacht! Zowel voor de kids als voor de volwassenen is er een heerlijke brunch samengesteld. Uiteraard met een lekker eitje, want een ei hoort erbij! Daarnaast kun je ook genieten van diverse andere lekkernijen zoals bagels, scones, een worstenbroodje, pannenkoekjes en een lekker fruitsapje. Bestellen kan via deze link.

pasen corona qb dessert

De hele dag door genieten van QB

Restaurant Quatre Bras in Best heeft ervoor gezorgd dat je tijdens Pasen de hele dag door coronaproof kunt genieten van al het lekkers wat ze te bieden hebben. Zo kun je bijvoorbeeld een lekkere brunch bestellen waarbij aan alles gedacht is. Van een heerlijke bagel tot vers fruit en van macarons tot een lekkere paascocktail. Ook aan de kinderen is gedacht! Voor hen is er een speciale kiesversie van de paasbrunch samengesteld. Voor volwassenen betaal je €27,50 per persoon, de kinderbrunch kost €15,- per kind. Wil je liever dineren in paasstijl (of eerste paasdag de brunch, tweede paasdag het diner…haha) dan kun je ook bij QB terecht. Voor €45,- per persoon verzorgen ze een compleet viergangendiner waar je je vingers bij aflikt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het eten opwarmen en de tafel mooi dekken: zelfs aan de muziek is gedacht met een eigen QB playlist op Spotify! Bestellen kun je doen via deze pagina.

Shared dinner van De Bank

Als je graag geniet van verschillende hapjes om te delen dan is het paasdiner van Grand Café De Bank wel iets voor jou! Met diverse hapjes is er voor iedereen wat lekkers. Voor €32,50 per persoon ben jij onder de pannen zonder de pannen te gebruiken: hoe ideaal is dat!? Bestellen kan door te mailen naar info@debankvanbest.nl.

Kiezen wat je wil bij Suus

Voor €45,- per persoon kun je bij Suus genieten van een heerlijk viergangendiner voor thuis! Een echt lentemenu, wat je ook vegetarisch kunt bestellen als je wil. Geniet je liever van een heerlijke brunch met Pasen? Bestel dan de Lazy Easter Brunch voor €26,50 per persoon om de dag heerlijk te beginnen. Bestellen kan via deze site.

Wil je liever zelf iets lekkers maken voor Pasen? Kijk dan bij een van mijn lekkere paasrecepten voor inspiratie!

Wil je dit bericht graag bewaren op een van je borden op Pinterest, gebruik daar dan onderstaande afbeelding voor.

corona pasen - pinterest

Deel deze post via

Leave a Comment