Origineel cadeaupakket jarige

Je kent het wel: er is iemand jarig en je hebt geen idee wat je cadeau kunt doen. Ik vind het dan altijd leuk om een cadeaupakket samen te stellen. Helemaal als de jarige een speciale leeftijd bereikt is een pakket een origineel cadeau. En zeg nou zelf: soms is de jarige iemand die alles al heeft. Als je dan een leuk cadeaupakket geeft is dat een superleuke verrassing! Je kunt er eventueel nog een cadeaubon voor een leuk uitje samen bij doen, dan is het helemaal één groot feest. Ik vind het zelf erg leuk om pakketjes samen te stellen. Heb jij  er iets meer moeite mee? Wellicht helpt mijn blog je verder!

Shoppen maar

Geef mij een budget en de opdracht om te gaan shoppen en ik ga los hoor, haha. In no time heb ik van alles verzameld wat leuk is voor in een pakketje. In dit geval maak ik een pakket voor iemand die 30 jaar wordt. Ik vind het leuk om dan cadeautjes te kiezen waar ik een leuke quote aan kan hangen. Woordgrapjes zijn zeg maar wel mijn ding, dus die komen dan ook zeker terug in dit pakket…haha. Ik bedenk voor ik ga shoppen vast wat voor een quotes ik ga gebruiken en haal cadeautjes die hierop van toepassing zijn. De basis is natuurlijk een grote mand, bak of emmer waar ik de cadeaus in kan doen. Een kaart hoort er sowieso bij: een persoonlijke boodschap maakt zo’n cadeautje toch wel af.

Quotes

Zoals ik al zei vind ik het leuk om diverse woordgrappen te maken. Dit pakket zit er dan ook vol mee. Ik geef een paar tips, voor als je zelf zo’n pakket samen wil gaan stellen.

  • Rookworst: 30 al!? Worst case scenario;
  • Pepermunt en Fruitella: 30 jaar oud, en nog steeds fris en fruitig;
  • Paracetamol: Omdat de katers alleen maar erger worden naarmate je ouder wordt;
  • Zak paaseitjes: 30 jaar, en nog steeds even ‘ei’genwijs;
  • Stok kaarten: In plaats van hangen aan de bar, nu kaarten als een ouwe knar;
  • Reep chocolade: 30 jaar, en je kunt nog steeds niet overal chocola van maken;
  • Flesje wijn: Leeftijd is als wijn, hoe ouder hoe beter;
  • Douchegel: Dirty Thirty;
  • Zak drop: De eerste 30 jaar zitten drop;
  • Anti-rimpelcrème: 30 jaar: smeren maar!

Inpakken maar

Als ik alle quotes heb opgeschreven (ik gebruik hiervoor gewoon kartonnen kaartjes) is het tijd om in te gaan pakken. Ik heb hoesjes voor kaarten gehaald. De kleine cadeautjes passen hier perfect in. De overige cadeaus pak ik met wat doorzichtig folie in. Vervolgens niet ik de kaartjes met de quotes aan het cadeautje. Ik stop alles in de mand en steek de kaart er ook bij. Natuurlijk met een persoonlijke boodschap voor de jarige! Hierna hoef ik alleen nog maar een grote 3 en een 0 op te blazen: iedereen mag weten hoe oud ze geworden is, haha. Met doorzichtige folie pak ik vervolgens het hele pakket in. De cijfers maak ik met een lint aan het folie vast: lekker feestelijk! Nu is het alleen nog een kwestie van een feestmuts opzetten, lang zal ze leven zingen en het cadeau overhandigen. Superleuk toch?

Deel deze post via

Leave a Comment