meer tijd voor jezelf met de boostbox oplaadbox - ff opladen

Meer tijd voor jezelf met de OplaadBoxx

Soms heb je van die dagen, die voorbij vliegen zonder dat je er erg in hebt. Je holt van de ene naar de andere plek en voor je weet is de dag alweer klaar. Er is van alles wat ‘moet’ en je bent steeds voor anderen in de weer. Tijd voor jezelf wil er dan nog wel eens bij inschieten. Dat is niet eens altijd omdat we geen tijd hebben om aan ons zelf te denken. Vaak nemen we de tijd niet eens. Me-time momenten zijn er namelijk vaak genoeg, we moeten ze alleen wel leren herkennen!

Met de OplaadBoxx van Ff Opladen creëer je een oplaadmoment voor jezelf en geef je jouw energielevel een boost. Daarnaast helpt de box om meer in het hier en nu te leven. Zo laat je het ‘dit moet ik nog doen’ en ‘waarom deed ik dat zo’ steeds een beetje meer los. Ik mocht van de dames van Ff opladen de OplaadBoxx uitproberen en creëerde een heerlijk moment van ontspanning voor mezelf. Wil jij ook meer tijd voor jezelf? Lees dan wat de OplaadBoxx voor je kan doen!

OplaadBoxx

De box komt binnen in een mooie verpakking. Met een lekker rustgevend inpakpapier er omheen nodigt de doos al echt uit om hem uit te gaan pakken. Als ik het papier er afhaal en de doos open word ik al direct helemaal blij: er zitten gewoon allemaal cadeautjes in! De artikelen die in de box zitten zijn stuk voor stuk prachtig ingepakt. Hier is echt aandacht aan besteed, superleuk! Ik begin met het lezen van de brief die in de doos zit. Deze begint al met de opdracht om even rustig op de bank te gaan zitten. Oeps, was ik weer in de waan van de dag bezig: al staand aan de eettafel even snel de doos openmaken. Zo werkt dat natuurlijk niet als je meer tijd voor jezelf wil maken. Dus hup…naar de bank en daar met een lekker kopje thee op mijn gemak kijken wat de OplaadBoxx me te bieden heeft.

De grote enveloppe met zegel spreekt me het meeste aan. Die pak ik als eerste uit. Hier zitten opdrachten in die je kunt doen om meer te ontspannen. Ik begin met een Oplaadmeditatie. Voor de meditatie scan ik een QR-code waarmee ik op een website met audiofragmenten terecht kom. Ik zet de Oplaadmeditatie aan en heb echt even tien minuten voor mezelf: heerlijk! Echt even helemaal relaxen…

Oefeningen voor ontspanning

Daarnaast zitten er nog een aantal oefeningen in de enveloppe die je kunnen helpen ontspannen. Van de kracht van dankbaarheid tot een ademhalingsoefening. Niet alles past helemaal binnen mijn comfortzone, en daar waren de dames van Ff Opladen al op voorbereid. Er staat namelijk dat je ook de opdrachten waar je niet direct op zit te wachten uitvoert. Belangrijk is dan dat je gaat nadenken waarom het je in eerste instantie niet aanspreekt. Een paar theezakjes zorgen voor een verwenmoment voor jezelf. Een superleuk idee vind ik het gebaksvorkje: hier zit een briefje aan dat je eens een taartje voor jezelf moet kopen bij de bakker en hier van moet genieten…heerlijk toch? Ook zit er een canvas tas in de box: ideaal om alle spullen bij elkaar te houden zonder steeds een hele doos mee te hoeven sjouwen!

Meer tijd voor jezelf?

Zorgt de box echt voor meer tijd voor jezelf? In mijn geval wel. Ik ben mezelf meer bewust geworden van het kiezen van deze momenten voor mezelf. Even een boek lezen of een stuk wandelen. Het kan zo simpel zijn! Ik heb mezelf voorgenomen om iedere week minstens een opdracht uit de OplaadBoxx te doen. Zo weet ik zeker dat ik elke week even een moment voor mezelf heb. Ik verwacht dat ik na verloop van tijd beter mijn momenten in kan plannen en dat mijn energie ook een boost krijgt.

Een van de opdrachten die ver buiten mijn comfortzone ligt, maar die ik zeker ga proberen is het BOM-en: bewegen op muziek. Maareh…daar wacht ik dan wel even mee tot er niemand thuis is!

De OplaadBoxx is er in twee varianten: de Relax en de Boost. Allebei hebben ze als doel om meer tijd voor jezelf te creëren, wel hebben ze een net andere twist. Ik mocht de BoostBoxx proberen. De box is te koop voor €59,- via Ff Opladen. Ik vind het ook echt een leuke cadeautip voor iemand die je wel wat meer me-time gunt!

meer tijd voor jezelf met de oplaadbox - pinterest-2

Deel deze post via

Leave a Comment