gezonde borrelhapjes hapjes - witlofschuitjes

Gezonde hapjes maken

In het weekend een lekkere borrelplank op tafel zetten om met zijn allen van te snacken. Ik vind het heerlijk! Lekker kletsen en eten, zo gezellig altijd! Wil je lekker snacken tussendoor, en het toch gezond houden? Of wil je bij een borrel gezonde hapjes maken? Dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Hoewel je al snel denkt aan het neerzetten van wat groenten, kun je nog veel meer gezonde hapjes maken om op tafel te zetten! Zo kun je gewoon lekker snacken bij de borrel terwijl je gezond eet. Bovendien zijn de hapjes makkelijk en snel te maken, waardoor je ook niets langer in de keuken hoeft te staan

Witlofschuitjes

Een gezond en makkelijk koolhydraatarm hapje zijn de witlofschuitjes. Ideaal als je wat vitaminen binnen wil krijgen. Deze hapjes hebben namelijk zowel groenten als fruit in de basis. Je kunt een hoop voorbereiden, zodat je ze tijdens de borrel of het feest alleen nog maar in elkaar hoeft te draaien. Kind kan de was doen!

gezond oranje hapje - gevulde paprika

Gevulde mini-paprika

Met groenten als basis voor je hapje heb je gelijk al wat vitaminen binnen. Ideaal dus! Deze gevulde paprika’s zijn vegetarisch en super makkelijk om te maken. Ideaal als gezond hapje voor de snelle borrelplank dus.

hapjes paasbrunch pastaspiesjes

Pastaspiesjes

Pasta is natuurlijk altijd een goed idee! Althans, de kinderen vinden het hier altijd erg lekker en wij ook. Met deze pastaspiesjes zul je dan ook hoge ogen gooien. Een ideaal hapje, helemaal als de borrelplank ook gelijk dient als avondeten. Ze vullen goed en ze smaken heerlijk.

gezond makkelijk hapje - aspergespiralen

Gezonde hapjes: Aspergespiralen

Ja, nog zo’n heerlijk groentehapje! Ook deze lekkere en gezonde aspergespiralen kun je heel goed van te voren klaarmaken. Heb je een feestje of borrel? Zorg er dan voor dat je de spiralen nog even een minuutje of vijf opwarmt in de oven zodat het bladerdeeg weer krokant is en je bent klaar om heerlijke hapjes te serveren! Ook erg lekker met een dragonmayonaise als dip…wel iets minder gezond dan, hihi.

Met deze heerlijke hapjes moet het vast goed komen tijdens de gezonde borrel! Heerlijk genieten, zonder schuldgevoel…

Wil je de tips voor deze lekkere en gezonde hapjes bewaren op een van je borden op Pinterest? Dat gaat heel makkelijk als je op onderstaande afbeelding klikt!

4 tips voor lekkere en gezonde hapjes

 

Deel deze post via

Leave a Comment