decoratie herfst knutselen.

Knutselen voor de herfst

Na een herfstige zomer moeten we er nu echt aan geloven: de herfst is begonnen. Ik vind het altijd een heerlijk seizoen. Niet alleen vanwege de herfstvakantie, maar ook vanwege de mooie kleuren overal. De bossen kleuren langzaam oranje en de paddenstoelen komen steeds meer tevoorschijn. Mooi om te zien hoe in Nederland de seizoenen echt duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Om de mooie kleuren ook van buiten naar binnen te halen vind ik het leuk om lekker te knutselen om leuke decoratie in herfst stijl neer te kunnen zetten. In de loop der jaren heb ik een aantal leuke projecten die je kunt knutselen voor de herfst op mijn blog gezet. Hieronder heb ik ze voor je op een rijtje gezet.

Decoratie herfst knutselen, maak een herfsttaart.

Maak een herfsttaart

Een echte eyecatcher voor op tafel vind ik altijd leuk om in huis te hebben. Deze herfsttaart is daar een goed voorbeeld van! Na een rondje door het bos heb je al een hoop materialen die bij de herfst passen verzameld. Loop vervolgens nog een rondje door de Action (let op: met boodschappenlijstje anders neem je veel te veel mee, haha) en je hebt alles in huis.

knutselen herfst spinnenweb kastanje

Knutselen met kinderen

Ook voor kinderen is het natuurlijk superleuk om te knutselen met herfstmaterialen. Dit kan van alles zijn. Van de kastanjes die je vindt kun je een heel gaaf spinnenweb maken, maar ook van dennenappels en eikels kun je hele leuke dingen knutselen. Dus  ga gezellig met de kinderen het bos in en verzamel wat materialen. Met deze leuke knutseltips komt het vast goed!

herfstdecoratie zelf maken banner

Knutselen voor de herfst: geurbommetjes maken

Omdat we in de herfst toch wat vaker binnen zijn dan in de zomer vind ik het altijd fijn als het dan ook lekker ruikt in huis. Met deze heerlijke geurbommetjes, die je makkelijk en snel zelf kunt maken, ruikt het huis in no time heerlijk! Bovendien ziet het er ook nog eens heel erg decoratief uit: win-win dus!

Herfstdecoratie maken gedroogde sinaasappels - slinger

Herfstige slinger

Het leven is een groot feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen! Een niet erg originele quote, maar goed: als we het toch over slingers hebben kunnen we die net zo goed zelf gaan knutselen voor de herfst toch? Bovendien ruikt je huis heerlijk als je de sinaasappels aan het drogen bent. Je haalt echt de herfst in huis met deze mooie slinger!

Met de knutseltips hierboven kun jij de herfst in huis halen! Laat die lange avonden maar komen…lekker met een bak thee op de bank een filmpje kijken…ik houd ervan!

Wil je deze tips bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande foto voor.

decoratie herfst knutselen - pinterest.

Deel deze post via

Leave a Comment