maak je eigen squishy knutselen zomervakantie

Knutselen in de zomervakantie

Nu heel Nederland vakantie heeft, en de kinderen vaak thuis zijn, vind ik het leuk om gezellig met de meiden te gaan knutselen. Lekker de knutselspullen van zolder halen en vervolgens heerlijk samen iets moois maken. Dit kan van alles zijn! Ik geef je in deze blog een paar tips voor leuke dingen die je kunt knutselen met de kinderen in de zomervakantie. Zo hoeven de kinderen zich deze vakantie niet te vervelen in ieder geval! Mochten ze nu niet zo van het knutselen zijn, en liever gaan lezen, dan is de Zomervakantie Leesbingo wellicht een leuke activiteit!

Maak je eigen squishy

Hoewel de grootste hype nu wel voorbij is, vinden de dames het nog steeds leuk om met hun zelfgemaakte squishies te spelen! Ook worden er nog geregeld nieuwe exemplaren bijgemaakt. Gewoon, omdat het zo leuk is om te maken. De inspiratie lijkt nooit op te zijn: van pizza’s tot ijsjes, alles is inmiddels al eens de revue gepasseerd. Mocht je nu niet zitten te kijken op een hele verzameling squishies in huis: de neefjes, nichtjes en buurkinderen zijn er vast ook erg blij mee!

pimp je strandtas - versier je ibiza tas

Pimp je strandtas

In de zomervakantie ga je vaak ook lekker naar het strand of het zwembad toe. Hoe gaaf is het, om dan je eigen gepimpte tas mee te nemen? Het is heel makkelijk om te maken, en het resultaat is top. De kinderen zullen het fantastisch vinden om hun eigen creatie mee te nemen naar het strand of zwembad.

Knutsel je eigen armbandjes

De dames vinden het ook superleuk om hun eigen sieraden te maken. Hoewel we voldoende materialen thuis hebben liggen vinden we het ook leuk om af en toe een kant-en-klare set te gebruiken. De dames hebben een leuke knutselset van Totum uitgeprobeerd, daar zit alles in! Echt ideaal.

De eerste paar weken van de vakantie kun je in ieder geval al lekker aan de knutsel! Wat vind jij leuk om met de kinderen te doen in de vakantie? Laat het me weten in de reacties!

Wil je dit bericht nu graag bewaren op een van je borden op Pinterest? Met behulp van onderstaande afbeelding kan dat heel gemakkelijk!

4 tips om te knutselen met kinderen in de zomervakantie

Deel deze post via

Leave a Comment