decoratie valentijnsdag zelf maken

Decoratie voor Valentijnsdag zelf maken

Het is natuurlijk superleuk om zelf een leuk een origineel cadeau voor Valentijnsdag te maken. Eerder heb ik het al over de liefdeswuppies en de hartjestroffee gehad. Deze keer gaan we leuke decoratie maken voor Valentijnsdag! Bovendien is het natuurlijk ook erg leuk om deze gave krans cadeau te geven aan jouw Valentijn. Het is een knutselwerk wat je kunt maken met materialen die je vaak al in huis hebt, je kunt meteen beginnen dus!

Benodigdheden

Voor het maken van deze krans gebruik ik een kartonnen bord als basis. Heb je dat niet thuis liggen, kun je er ook voor kiezen om een rondje te knippen uit een kartonnen doos die je thuis hebt liggen. Je kunt de krans dan ook zo groot maken als je zelf wil! Daarnaast gebruik ik rood en roze papier om de hartjes uit te knippen, hobbylijm en een lintje om het op te hangen.

Decoratie voor Valentijnsdag maken

Deze krans, die een warm welkom geeft tijdens Valentijnsdag, is echt heel makkelijk om te maken. Uit het midden van het kartonnen bord knip ik een cirkel. Zo ontstaat de basisvorm van de krans. Vervolgens knip ik uit het rode en roze papier hartjes in verschillende groottes. Met een perforator maak ik een gaatje bovenin de krans. Hier haal ik een lintje door. Als ik dat doe zodra ik klaar ben moet ik een gaatje maken in een van de hartjes en dat vind ik zonde.

Dan is het tijd om de krans te gaan versieren. De hartjes plak ik een beetje door elkaar op de krans, zodat de hele basis bedekt is. Ik gebruik hier hobbylijm voor: dat vind ik het fijnste werken! Als de hele krans volgeplakt is met hartjes, is de krans klaar!

Superleuk om aan de deur te hangen om jouw Valentijn welkom te heten! Of je hangt hem bij de tafel als je jouw Valentijnsontbijt gaat serveren: te leuk toch?

Wil je deze krans later een keer maken en het idee bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande afbeelding voor.

decoratie voor valentijnsdag zelf maken. Pinterest.

 

Deel deze post via

Leave a Comment