Coronaproof gezonde traktatie voor de juf of meester op school zelf maken.

Dag van de leidster: ideeën voor een cadeau

Morgen, 16 september, is het de dag van de leidster. Deze dag vindt ieder jaar plaats op de derde donderdag van september. Op de dag van de leidster zetten we de gastouder, leidster en alle andere pedagogisch medewerkers die de kinderen veel liefde en aandacht geven even in het zonnetje. Het is natuurlijk leuk om bij deze dag stil te staan door een leuk cadeau te geven. Dit hoeft natuurlijk niet heel groot te zijn, met een kleinigheidje laat je jouw waardering al blijken. Ik geef je een paar leuke ideeën voor een cadeau waarmee je de dag van de leidster zeker een succes maakt!

Gezonde traktatie voor de juf

Een gezonde school, je hoort het steeds vaker. Ook bij de meiden op school vinden ze het belangrijk dat er gezond getrakteerd wordt. Hierom hebben we de traktatie voor de juf ook gezond gemaakt. Wat denk je van heerlijke snoepgroenten? Met een leuk kaartje erbij maak je er gelijk een persoonlijk cadeau van. Ik weet zeker dat de leidster of gastouder dit zal waarderen!

Bedankje juf meester zelf maken

Spa pakketje voor de leidster

Ik weet zeker dat iedere juf of meester, en ook alle gastouders en andere pedagogisch medewerkers wel eens een momentje voor zichzelf kunnen gebruiken. Even ontspannen en ontstressen van alle drukte die het zorgen voor alle kinderen met zich meebrengt. Je maakt dit cadeau voor de leidster trouwens gemakkelijk zelf!

Traktatie juf zeemeermin

Vier uur…

Je kent de reclame vast wel: vier uur cup-a-soup…dat zouden meer mensen moeten doen. Met een soeppauze om vier uur zorg je ervoor dat je de hele dag scherp en alert blijft. Nou, dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk. Met dit leuke pakketje geef je de leidster van je zoon of dochter een lekker soepje cadeau. Lekker om de dag mee door te komen!

Dag van de leidster, cadeau ideeën

In deze blog heb ik je wat leuke ideeën willen geven om de dag van de leidster tot een succes te maken. Je ziet dat je niet duur of moeilijk hoeft te doen om toch met iets leuks aan te komen! Heb jij een leuk idee voor de dag van de leidster? Wordt er bij jullie überhaupt bij stilgestaan?

Wil je deze blog bewaren op een van je borden op Pinterest? Je kunt daar onderstaande foto voor gebruiken.

Dag van de leidster ideeën cadeau - pinterest

Deel deze post via

Leave a Comment