borrel in de brievenbus banner

Borrel door de brievenbus

In het weekend een lekkere borrelplank op tafel zetten is altijd een goed idee. Maar ja, steeds weer iets nieuws bedenken is niet altijd even gemakkelijk. Daar heeft Inge van de Brievenbusborrel iets op gevonden. Ze heeft namelijk een abonnement bedacht waarmee je vijf keer per jaar een borrelbox thuisbezorgd krijgt! Je kunt er ook voor kiezen om een losse borrelbox te bestellen, in plaats van een abonnement af te sluiten. Heel erg leuk ook om het cadeau te doen aan iemand die iets te vieren heeft en je kunt er zelf niet bij zijn. Zo zullen ze, tijdens het eten van de borrelbox toch aan je denken!

Hoe werkt het?

Via de website van de Borrelclub kun je jezelf aanmelden voor het abonnement. Je betaalt dan €29,- per box. Vijf keer per jaar krijg je dan een heerlijke borrelbox thuisgestuurd. De inhoud van de komende boxen is nog niet bekend, maar het feit dat het een verrassing is vind ik wel erg leuk! Mocht je vijf boxen per jaar nu iets teveel van het goede vinden, kun je ook een losse box bestellen. Je bestelt deze dan voor het uitlevermoment en krijgt hem tegelijk met alle abonnees thuisgestuurd. Bij een eenmalige box betaal je €32,- per box. De prijzen zijn inclusief verzendkosten. Alle boxen worden op hetzelfde moment verzonden. De verzenddata staan op de website vermeld. De box wordt door de pakketdienst bij je thuis geleverd.

borrel in de brievenbus

Wat zit er in de borrelbox?

De borrelbox die ik mocht proberen is de borrelbox van februari 2022. Zodra ik de box open doe zie ik een blaadje met uitleg over de inhoud van de box. Eronder liggen de producten voor op de borrelplank. Bij de uitleg zie ik ook dat een paar producten in de koelkast bewaard moeten worden. Deze zet ik dus maar gelijk even koel!

In de box die ik heb zit onder andere een heerlijk La Tur kaasje. Een lekkere zachte kaas die perfect smaakt met de gemarineerde babyvijgen die ook in de box zitten. Smeer die combinatie op de Italiaanse Pane Carasatu, een flinterdun crackertje, en je hebt een prachtige combinatie. Daarnaast zit er ook een Fuet al Finocchio in de borrelbox. Fuet vind ik altijd een goed idee, en de venkelsmaak maakt het helemaal af! De gerookte amandelen smaken ook heerlijk.

Wat vind ik ervan?

Ik vind het superleuk om een box te mogen ontvangen die boordevol verrassingen zit. Borrelen is aan mij sowieso wel besteed, haha. Een abonnement lijkt me ook ideaal: dan ben je in ieder geval vijf keer per jaar verzekerd van een leuke borrelplank, zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Als cadeau voor een jarige die wat verder weg woont of in quarantaine zit vind ik het ook leuk en origineel. Voor mij is het een prima idee dus, zo’n borrelclub!

 

Deel deze post via

Leave a Comment