Leuk cadeau voor een housewarming

Met de huidige huizenmarkt vliegen de verhuizingen je haast om de oren. De een na de ander koopt een nieuw huis. En bij een nieuw huis hoort ook een housewarming… Ik vind het dan leuk om steeds weer een ander cadeau te geven. Hierdoor raakt de inspiratie voor een leuk cadeau voor een housewarming langzaam aan een beetje op. Er zijn echter genoeg leuke en originele ideeën te bedenken! Van een persoonlijk naambordje voor bij de voordeur tot een zelfgemaakt cadeau. Ik heb een aantal leuke tips voor je, zodat je wat inspiratie op kunt doen voor als je op bezoek gaat. Ook als je net een huis hebt gekocht en even niet meer weet wat je kunt vragen ben je hier aan het juiste adres!

Gepersonaliseerd naambord

Als je net een huis gekocht hebt, ligt de prioriteit niet direct bij het aanschaffen van een naambord voor naast de deur. Ik moet eerlijk bekennen: wij wonen nu een jaar of 5 in ons huidige huis en hebben pas sinds kort een naambord aan de muur hangen. Niet dat we te lui waren om hem op te hangen hoor. We konden gewoon niets moois vinden. De meeste borden zijn vrij standaard. Bovendien zijn ze vaak gericht op een gezin waarvan iedereen dezelfde achternaam draagt. Onlangs vond ik een prachtig bord, wat ik helemaal naar mijn eigen wens kon aanpassen. Bij KusTerug verkopen ze verschillende gepersonaliseerde naamborden. Ik heb ervoor gekozen om onze voornamen op het bord terug te laten komen. Zo weet iedereen dat ze aan het juiste adres zijn! Als je op bezoek gaat bij vrienden of familie die net een nieuw huis hebben gekocht, is dit zeker een leuk en origineel cadeau voor een housewarming! Wel even checken of ze er niet al eentje hebben hangen ;-).

cadeau housewarming zelf maken dienblad decopatch banner

Leuk cadeau voor een housewarming zelf maken

Omdat ik het erg leuk vind om te knutselen, maak ik ook graag de cadeaus die ik geef zelf. Wat denk je van een zelfgemaakt dienblad? Dit staat niet alleen superleuk in huis, je kunt het ook gebruiken als onderblad om diverse kleine cadeaus op te geven. Wat leuke geurkaarsjes, chipsbakjes, nootjes een drankje en wat glazen zorgen ervoor dat je met een leuk cadeau aan komt! Doordat je zelf kunt bepalen welke print er op jouw dienblad komt, heb je altijd iets wat perfect bij de ontvanger past!

leuk cadeau voor een housewarming

Gepersonaliseerde borrelplank

Wat ik helemaal een tof cadeau vind, is een gepersonaliseerde borrelplank. Ik bedoel: borrelplanken kun je nooit genoeg hebben wat mij betreft! Hier staat er in het weekend geregeld een lekkere plank met diverse hapjes op tafel. Hoe gaaf is het als je net verhuisd bent en je krijgt een plank met daarop jouw straat en woonplaats? Ook leuk om er wat kaasjes en toastjes bij te doen. Je kunt dan de borrelplank in cellofaan inpakken waardoor het er super feestelijk uit ziet!

Je ziet: er zijn voldoende leuke ideeën bedenken om cadeau te doen aan iemand die gaat verhuizen! Wil je deze tips bewaren voor een later moment? Sla ze dan op een van Pinterest-borden op! Je kunt daar onderstaande foto voor gebruiken.

leuk cadeau voor een housewarming - pinterest

Deel deze post via

Leave a Comment