gezonde dip kruiden huttenkase

Makkelijke dips voor bij de borrel

Naast heerlijke hapjes, is het ook altijd lekker om dips op tafel te hebben staan voor bij de borrel. Helemaal als de dips in no time te bereiden zijn vind ik dat ideaal. Even mengen en in de koelkast zetten. Als het dan tijd is om te gaan borrelen hoef je de dips alleen nog maar op tafel te zetten en te smullen. Met deze makkelijke dips voor bij de borrel gooi je sowieso hoge ogen.

1. Frisse kruidendip

Ik ben fan van Hüttenkäse! Als tienuurtje snoep ik vaak een bakje leeg met wat zonnebloempitten erin, ik smeer het op mijn brood en ook als basis voor een dip is het heerlijk! Deze frisse kruidendip smaakt heerlijk bij een bakje rauwkost, maar ook met chips is het prima te doen hoor. Het moet niet te gezond worden natuurlijk, haha.

makkelijke dips borrel

2. Slanke Heksenkaas

Een portie Heksenkaas vind ik ook altijd een succes bij de borrel. Heerlijk om Bugles in te dippen, maar een handje wortels of komkommerplakjes kunnen ook prima in combinatie met Heksenkaas. Ik heb een slankere versie van Heksenkaas bedacht, waardoor je zonder schuldgevoel kunt dippen!

gezonde dip sambal huttenkase

3. Pikante dipsaus

Een beetje pit kan nooit kwaad toch? Deze pikante dipsaus is altijd een succes bij de borrel. Een lekkere pittige dip, als balans voor de hapjes en romige kaasjes die op de rest van de borreltafel staan. Dit is echt een typisch mik en mix gerecht: mik alles in een schaal en mix het door elkaar. Meer hoef je niet te doen!

zelf kruidenboter maken recept - banner

4. Pittige kruidenboter

Okok, het is niet echt een dip… Deze kruidenboter is echter wel een goede toevoeging voor bij de borrel. Hij is in no time klaar en als je deze kruidenboter ooit geproefd hebt wil je nooit meer een andere. Ok, dat is misschien een beetje overdreven… Maar lekker is hij wel!

gezonde dip mosterd huttenkase

5. Romige mosterddip

Met een beetje mosterd maak je overal een feestje van toch? Deze mosterddip zorgt in ieder geval voor een feestje op de borreltafel! Heerlijk met wat rauwkost of gewoon met een handje chips. Net zo snel klaar als de andere dips, dus ook dit is weer een makkelijke dip voor bij de borrel!

Ik denk dat jij wel even vooruit kunt, de komende borrels. Wil je deze heerlijke dips onthouden voor een later moment? Bewaar dit artikel dan op een van je borden op Pinterest. Je kunt onderstaande afbeelding daarvoor gebruiken.

makkelijke dips voor bij de borrel

Deel deze post via

Leave a Comment