Weekoverzicht lunch week 7

Hoewel deze week voor het noorden de laatste week voor de voorjaarsvakantie is, mogen wij nog een weekje extra aan het werk. Geen punt overigens hoor: dan zijn wij tijdens carnaval lekker vrij! Afgelopen vrijdag was het natuurlijk Valentijnsdag, een thema wat het altijd goed doet in de lunchbox. Sowieso trouwens, ook zonder lunchbox is de liefde een super thema! Naast een Valentijnsbento gingen er natuurlijk nog veel meer leuke lunches mee naar school toe. Lees je mee?

Maandag

Vandaag gaan er wraps mee naar het werk toe. Dit keer beleg ik ze met een paar plakken rosbief. Superlekker met een beetje mosterd, peper en zout. Daarnaast rol ik een paar plakjes kipfilet op, een heerlijk tussendoortje! Een paar cherrytomaatjes maken de lunch van vandaag compleet: een goede start van de week weer!

Dinsdag

Na de storm van het afgelopen weekend, en alle regen die er nu al gevallen is ben ik wel weer toe aan een beetje meer lente in de lunchbox. Met een uitsteker haal ik een konijn uit een boterham met hazelnootpasta. Uit de rest van deze boterham steek ik een kleiner konijntje en een bloemetje. Van een komkommer snijd ik een paar plakken af. Deze steek ik weer uit met een bloemetjesuitsteker. Zo worden dit ook mooie bloemetjes! De droge crackers vinden met name bij de jongste gretig aftrek. Een paar prikkers zorgen voor nog meer lente in de lunchbox.

Woensdag

Vandaag gaat er weer een wrap mee naar het werk. Met Huttenkäse, kipfilet, tomaat en komkommer. Een appeltje met kaneel zorgt voor een lekker zoet tussendoortje: net een klein appeltaartje! Vandaag neem ik eens wat crackertjes mee naar het werk. Een hartig tussendoortje is altijd een goed idee!

Donderdag

De Boho Tiffin mag weer eens mee naar school dit keer. Als ik deze meeneem word ik direct vrolijk als ik ga lunchen, haha. Als tienuurtje neem ik weer wat appel met kaneel mee. Een lekker tussendoortje, en kaneel is ook nog eens goed voor de spijsvertering. Als lunch heb ik een tartaartje gebakken. De crackers beleg ik tijdens de lunch met gekookt ei en tartaar: lekker hoor! Om vier uur snack ik nog een halve avocado weg. Een ware feestlunch weer, haha.

Vrijdag

Vandaag is het Valentijsdag! Reden te meer om even echt goed uit te pakken tijdens de lunch. Als tienuurtje gaan er een paar aardbeien mee naar school toe. Door het kroontje er iets ruimer af te snijden, met een driehoekje, ontstaat er een hartjesvorm. Te schattig toch? De snoeptomaatjes snijd ik diagonaal in. Door deze nu op elkaar te leggen nadat ik een helft gedraaid heb ontstaan hier ook hartjes. Ik rijg ze aan een hartjesprikker voor een nog liever effect. Een gekookt ei maak ik in hartvorm door deze af te laten koelen in een eivorm. De boterhammen steek ik uit met een uitsteker in de vorm van een hartje en een uitsteker in de vorm van een mond. Een kusje in de lunchbox is altijd leuk toch?

Hierna nog één week leuke lunches maken (in carnavalsthema, wiehoo!) en dan is het alweer vakantie. Wat gaat de tijd toch snel zeg… Als je deze week al vakantie hebt: geniet ervan! Voor de rest: nog maar een weekje…whoopwhoop!

Deel deze post via

Leave a Comment