bento lunch inspiratie bentobox lunchbox

Weekoverzicht lunch week 45

Halloween is voorbij! Dat betekent ook dat de griezelige lunchboxen even verleden tijd zijn. Nou ja, als de kids zin hebben in een griezellunch krijgen ze dat natuurlijk gewoon! Nu even een paar weken zonder thema, na volgende week kan ik weer helemaal los op het Sinterklaas-thema. Heerlijk vind ik dat! Voor nu nog even een rustig weekje qua lunch, haha. Kijk je mee om te zien welke bentoboxen ik deze week mee naar school heb gegeven?

Weekoverzicht lunch week 44 - vrijdag

Maandag

Vandaag gaat de Yumbox weer eens mee. Wraprolletjes doen het altijd goed! Bovendien ziet het er lekker feestelijk uit in de Yumbox, haha. Naast de wraps gaat er natuurlijk ook groente en fruit mee naar school toe. De mandarijnen pel ik alvast, dat scheelt in de pauze weer een hoop tijd! Met een ribbelmes snijd ik de komkommer in plakken. Hoe feestelijk ziet dat er uit? Met heel weinig moeite kun je dus toch heel gemakkelijk een leuke lunch op tafel krijgen!

Weekoverzicht lunch week 44 - donderdag

Dinsdag

Kwaaak….een beetje voorjaar in de bentobox mag wat mij betreft wel met dit weer. Heel even terug naar wat warmere sferen. Met de Lunchpunch steek ik uit een boterham met smeerkaas een prinsheerlijke kikker! Met een paar oogjesprikkers maak ik hem helemaal af. Plaatje toch? Uit een paar plakken grillworst steek ik een vrolijke bloem. Het hart van de plakjes komkommer steek ik uit met een bloemetjes uitsteker waardoor ook hier een lente-tafereeltje ontstaat. Een blaadje en een paar konijntjes erbij maken het helemaal af!

Weekoverzicht lunch week 42 - Maandag

Woensdag

Haha, poepjes in de lunch blijven het goed doen! Ik besmeer een boterham met smeerkaas. Vervolgens steek ik er met een bloemetjes smiley uitsteker en met een poepie uitsteker twee vormen uit. Tomaatjes en het brood leuk ik wat op met de oogjesprikkers: die maken van elke lunch direct een feestje! Een beetje dierenpasta met groenten erbij maken het helemaal af: zo komen ze de schooldag wel door!

weekoverzicht lunch week 45 - donderdag

Donderdag

Vandaag gaat er een dol-fijne lunch mee naar school toe! Met een uitsteker haal ik twee dolfijnen en een hartje uit een paar sneden casinobrood. Deze heb ik eerst besmeerd met hazelnootpasta. Vervolgens snijd ik een paar plakken komkommer af. Met prikkers met een zeemeerminstaart erop wordt ook dit een leuk onderzee tafereeltje. Een pakje met appel-aardbeienmoes gaat ook mee als tussendoortje: doet het altijd goed! Bovendien ideaal als je de hoeveelheid eten niet goed in kunt schatten: als deze niet op komt (en niet open is natuurlijk) kan hij gewoon terug in de kast voor een volgende keer!

weekoverzicht lunch week 45 - vrijdag

Vrijdag

De munchbox gaat weer eens mee naar school toe. Helemaal in paardenstijl vandaag, vanmiddag gaat ze naar de paardrijles toe, kan ze zich nu alvast voorbereiden…haha. Met een uitsteker haal ik een paard en een paardenhoofd uit een boterham met jam. Uit een eierkoek haal ik een paar hoefijzers. Lekker om te snacken bij de lunch. In de snoeptomaatjes steek ik een paar letterprikkers: deze vormen samen het woord ‘paard’. De komkommerregenbogen worden vergezeld van een bentoring met een regenboog en een met een eenhoorn.

En kijk eens naar dit leuke broodbriefje! Superleuk om de kids een boodschap mee te geven als ze op school zitten!

Geef jij de kids ooit leuke briefjes mee naar school? Wat voor een boodschap staat daar dan op?

Deel deze post via

Leave a Comment