weekoverzicht lunch week 27 bento lunch inspiratie

Weekoverzicht lunch week 27

Het zit er nu echt op! De laatste week van het schooljaar is voorbij… Zes weken geen lunches meer maken, zes weken niet werken en thuis genieten van het (hopelijk) mooie weer. Nou ja, ik ga hier niet melancholisch lopen doen natuurlijk. Zes weken vrij is heerlijk en ik ga er zeker van genieten! Voor nu dus een laatste weekoverzicht van de lunches. Wat wil jij graag in plaats van dit weekoverzicht zien op zondag? Let me know!

weekoverzicht lunch week 27 - maandag

Maandag

De week begint heel gemakkelijk. Een echte after-weekend lunch. Oftewel: oeps, ik heb alleen broodjes in huis en ben vergeten om iets leuks voor erbij te halen. Gelukkig is er aan eten geen gebrek bij ons thuis: ik heb er altijd moeite mee om in te schatten hoeveel ik van iets nodig heb. Dit heeft als gevolg dat ik eigenlijk altijd teveel eten in huis heb waardoor ik met een beetje creativiteit altijd wel tot een leuke lunch kom. Vandaag gaan er een paar witte bolletjes mee. De strooitomaatjes horen tegenwoordig standaard bij mijn voorraad: te leuk, erg lekker en gemakkelijk mee te geven. Blauwe bessen blijven een feestje om te eten. Deze neem ik dan ook graag weer mee!

weekoverzicht lunch week 27 - dinsdag

Dinsdag

Whoopwhoop! Het warme weer blijft maar aanhouden. Iets frisser dan vorige week, nog steeds een prima temperatuur om ijs te eten. Met de uitsteker van LunchPunch steek ik heel gemakkelijk uit een paar sneden brood deze leuke ijsjes. Lekker snoepen tijdens de lunch! Een paar plakjes komkommer worden opgeleukt met zomerse prikkers. Dit zijn trouwens de eerste komkommers uit eigen tuin, die smaken toch net wat lekkerder…haha. Een krentenbol vult het laatste vakje in deze lunchbox!

weekoverzicht lunch week 27 - woensdag

Woensdag

Als ik nog even los kan qua lunches dan doe ik dat natuurlijk ook! Ik maak graag gebruik van de LunchPunch, en ook vandaag steek ik hier weer een boterham mee uit. Ik gebruik de prinsessenuitsteker dit keer. Met een paar prikkers met sterren erop rijg ik de strooitomaatjes aan elkaar. Bovendien creëer ik zo gelijk mooie prinsessenstafjes. De koeienkaasjes worden ook weer lekker opgesnoept vandaag.

weekoverzicht lunch week 27 - donderdag

Donderdag

Mooi groen is niet lelijk…. Deze gouwe ouwe lunchbox doet het nog prima en mag ook weer een keertje mee naar het werk. Ik rol een paar tomatenwraps op met een paar plakjes kipfilet ertussen. Als groenten gaan er wat plakjes komkommer mee. Door ze om en om neer te leggen ziet het er gelijk een heel stuk feestelijker uit. De kiwi snijd ik al zigzaggend in waardoor er een soort kiwi-bloem ontstaat. Prachtig toch?

weekoverzicht lunch week 27 - vrijdag

Vrijdag

Waf…de laatste schooldag gaat er een hondje mee naar school toe. Geen echte natuurlijk…een schattig hondje van brood dit keer. Ook hier gebruik ik de LunchPunch weer voor. Ik rijg een paar snoeptomaatjes aan een prikker zodat het net hondenbotten lijken…als hij daar maar vanaf kan blijven! En hondjes houden ook van een lekker worstje op zijn tijd toch? Deze mini BiFi worst zal hoe dan ook opgesmuld worden in de pauze, de kids vinden ze in ieder geval heerlijk!

Voor nu een hele fijne vakantie gewenst, als je al vakantie hebt. Anders succes met de laatste loodjes…

Deel deze post via

Leave a Comment