weekoverzicht bento lunch week 23

Weekoverzicht lunch week 23

Tussen twee korte weken in is het weer tijd voor een volledige lesweek. Het is echt aftellen tot de zomervakantie nu hoor, time flies! De afgelopen week zijn er iedere dag weer leuke lunches mee naar het werk en naar school gegaan. Heerlijk om ook voor mezelf een leuke lunch te  maken. Dat eet toch net wat lekkerder iedere keer, haha.

Weekoverzicht week 23 - maandag

Maandag

Gisteren was het zo’n heerlijk weer, echt even een zomers dagje tussendoor. Ideaal om dan de hele dag in de tuin te liggen en te genieten van de zon. Ik houd ervan! Ook ideaal weer om de barbecue weer aan te zetten. Vriendlief vindt het heerlijk om te barbecueën, en wie ben ik om hem tegen te houden? Hahaha. Vandaag neem ik als lunch de leftovers van gisteren mee naar het werk. Heerlijke rijst, gekookt in kokosmelk, geroosterde paprika en lekkere kipsaté. Op het werk doe ik deze even in de magnetron en dan kan ik voor de tweede keer genieten van deze heerlijke maaltijd, afzien hoor.

Weekoverzicht week 23 - dinsdag

Dinsdag

Soms is less gewoon more. Met een simpele boterham die je leuk uitsteekt ziet het er al snel uit als een feestje in de lunchbox. Vandaag kies ik voor een Elmo-uitsteker. Ken je hem nog? Die vrolijke rode muppet uit Sesamstraat? Daar wordt je toch direct vrolijk van? Een paar snoeptomaatjes die ik schuin doormidden snijd en aan een prikker rijg vormen zo een rijtje hartjes. Bij de Jumbo verkopen ze Woezel & Pip-kaasjes. Een soort mini Babybell, maar dan met een plaatje van Woezel & Pip erop. Enorm schattig toch?

Weekoverzicht week 23 - woensdag

Woensdag

Vandaag ga ik voor heel gemakkelijk. Via de app TooGoodToGo heb ik een tas vol lekkere producten van de bakker ontvangen. Via deze app kun je voor een klein bedrag een tas vol producten kopen die anders weggegooid worden. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee en erg lekker! Brood van de bakker vind ik altijd toch een stuk lekkerder dan het brood wat je bij de supermarkt kunt kopen. Vandaag gaan er dus een paar sneden vers brood mee naar het werk. Daarnaast een handje snoeptomaten en een paar aardbeien. Dat ziet er toch vrolijk uit zo?

weekoverzicht lunch week 23 - donderdag

Donderdag

Voor mijn verjaardag heb ik deze Boho Tiffin cadeau gekregen. Die ziet er toch gewoon geweldig uit!?!? Een plaatje om mee te nemen. Zo wordt het lunchen nog leuker. Een echte toffe lunchbox voor volwassenen. Ik houd ervan. Als tienuurtje neem ik wat bramen en aardbeien mee naar het werk. Ik lunch met een pastasalade caprese. Tot een paar jaar geleden kon je me niet blij maken met een salade. Nu vind ik het echter heerlijk! Een bakje tomaatjes snoep ik lekker weg om een uur of vier. Voordeel van deze tiffin is ook dat de bakjes lekker ruim zijn: nog meer groenten en fruit om mee te nemen dus, hihi.

weekoverzicht lunch week 23 - vrijdag

Vrijdag

Sushi is natuurlijk altijd een feestje. Dus vandaag gaat er een heerlijke sushilunch mee naar school toe. Ik snijd van een paar sneden brood de korsten af en rol ze met een deegroller een beetje platter. Zo kan ik ze gemakkelijker oprollen en blijven ze beter zitten. Ik besmeer de boterhammen en rol ze op. Vervolgens steek ik in ieder rolletje een sushiprikker. Helemaal af toch? Tomaatjes krijgen een neus en een hoed en pet op…haha. Ik zou haar gezicht wel willen zien als de lunchbox open gaat! Een paar puntjes koeienkaas maken de laatste trommel van deze week compleet!

Deel deze post via

Leave a Comment