Weekoverzicht lunch week 19

Weekoverzicht lunch week 19

Na een paar weken vakantie is het dan toch weer tijd geworden voor een weekoverzicht van de lunches! In de vakantie zijn we de eerste week lekker naar de zon gevlogen om in de tweede week te genieten van uitstapjes in de omgeving. Ik houd ervan! Lekker even helemaal niets en alleen maar genieten!

Als de vakantie voorbij is kan ik echter ook flink genieten van het maken van de lunchboxen. Weer lekker creatief bezig zijn met eten, heerlijk! Lees je mee om te zien wat voor en lunches er deze week mee naar school gingen?

Weekoverzicht lunch week 19 - maandag

Maandag

Vandaag begin ik gemakkelijk. Niet teveel poespas, wel voldoende variatie. Ik beleg een wrap met ossenworst en een wrap met kipfilet en komkommer. Deze rol ik op en snijd ik in stukken zodat ze in de yumbox passen. Bovendien eet dit een stuk gemakkelijker dan zo’n grote rol, haha. Voor de ochtendpauze neem ik een handje druiven mee. Ze zijn nu heerlijk zoet! Een paar reepjes komkommer met wat Heksenkaas maken de lunchbox compleet. Heerlijk dippen!

Weekoverzicht lunch week 19 - dinsdag

Dinsdag

Lunch op een stokje vandaag! Met een uitsteker maak ik van een besmeerde boterham heel gemakkelijk kleine vierkantjes. Deze rijg ik aan een prikker. Doordat het allemaal kleine stukjes zijn is het gemakkelijker om te eten en is er meer tijd over om te spelen in de lunchpauze! Ook de druiven rijg ik aan een prikker. Dit ziet er toch net wat leuker uit dan zo los in een bakje! Uit een plak peperkoek steek ik een bloemetje. Eet smakelijk!

Weekoverzicht lunch week 19 - woensdag broodwrap Weekoverzicht lunch week 19 - woensdag

 

Woensdag

Vandaag neem ik de lunch mee in een nieuwe ‘lunchbox’. Ik maak namelijk gebruik van een broodwrap. Dit is een soort placemat waar je ook je brood in kunt bewaren. Je legt de boterham (of bagel in dit geval) in het midden en je vouwt de randen er overheen. Vervolgens plak je het klittenband aan elkaar waardoor hij dicht blijft zitten. Als het lunchtijd is vouw je de broodwrap gemakkelijk weer open en heb je je eigen placemat om van te eten. Dit voorkomt een hoop kruimels op tafel! Bovendien kun je deze wrap ook heel gemakkelijk meenemen tijdens een picknick. Via https://www.broodwrap.be/ zijn deze leuke broodwraps te bestellen. Superhandig!

Weekoverzicht lunch week 19 - donderdag

Donderdag

Waf…waf… Er gaat een vrolijk hondje mee naar school toe! Deze maak ik heel gemakkelijk door een besmeerde boterham uit te steken met de Lunchpunch in de vorm van een hondje. Een neusje van leverpastei en een paar eetbare oogjes zorgen ervoor dat hij net echt lijkt. Natuurlijk krijgt dit lieve beestje ook een botje mee. Deze maak ik van een snackkomkommer en een paar snoeptomaatjes. De blauwe bessen doen dienst als brokken….wat een plaatje is het toch hè?

Weekoverzicht lunch week 19 - vrijdag

Vrijdag

De laatste lunch van deze week is een lieve lunch. Met het oog op Moederdag is dat natuurlijk superleuk! Ik steek een kusmond uit een boterham en leg er een paar uitgestoken hartjes naast. Uit een plak peperkoek steek ik ook een paar hartjes. Dit is toch al te lief!? De druiven rijg ik aan een paar hartjesprikkers. Ik durf te wedden dat moeder smelt als je dit voor haar neerzet bij het Moederdagontbijt!

De kop is er weer af! Volgende week ga ik weer door met het maken van leuke lunches. Wat voor een thema zie jij graag terug in de lunch?

 

 

Deel deze post via

Leave a Comment