Weekoverzicht lunch week 13 - donderdag

Weekoverzicht lunch week 13

Ook de afgelopen week gingen er diverse leuke lunches mee naar school toe! Het thema lente leent zich uitstekend voor het bedenken van vrolijke bentoboxen! Daarnaast heb ik een aantal nieuwe uitsteekvormen binnen gekregen die ik natuurlijk wil proberen! Lees verder om te kijken wat ik deze week gemaakt heb van de lunchboxen. Heb jij een thema wat je graag terugziet in de lunchbox? Reageer dan onder dit bericht of laat het me weten via social media!

Bento lunchbox maandag

Maandag

Vandaag gaat er een leftover mee in de lunchbox. Er is nog een beetje pasta met tonijn over, precies genoeg voor het grote vak van de Yumbox. Daarnaast neem ik ook een rijstwafel mee. Een snack die altijd in huis hebben omdat de meiden dit lekker vinden… en stiekem ik ook wel natuurlijk, haha. Hetzelfde geldt voor de Bear Yoyos. Dit zijn snoepjes gemaakt van alleen maar fruit. Deze passen prima binnen de gezonde lunchbox! Je kunt deze snoepjes ook goed zelf maken. Hier beschrijf ik hoe je dit kunt doen. Een paar snackkomkommers zorgen voor een beetje groen in de lunchbox. Een handje frambozen vind ik altijd erg lekker. In het treatvakje van de Yumbox stop ik een paar nootjes dit keer: een lekker zoutje is altijd welkom!

Bento lunchbox dinsdag

Dinsdag

Vandaag gaat er een wel erg roze/rode lunchbox mee naar het werk! De bietenwrap van No Fairytales is erg lekker en zorgt er bovendien voor dat je al een klein beetje extra groenten binnen krijgt: dat is nooit weg natuurlijk! Deze roze wrap en een gewone witte wrap beleg ik met gerookte kipfilet. Oprollen en: it’s a wrap! Als tienuurtje neem ik een mix van frambozen en aardbeien mee: lekker zoet! Qua groenten gaan er vandaag snoeptomaatjes mee in de lunchbox: een gemakkelijke, gezonde en lekkere snack.

Bento lunchbox woensdag

Woensdag

Vandaag gaat er vooral een gemakkelijke lunch mee naar het werk. Ik snijd een boterham met kaas in kleinere stukken en verdeel deze over de grote vakken van de Yumbox. Een paar crackers snacken altijd lekker weg. Grapefruit neem ik mee als tienuurtje. Heerlijk! Ik vind het pellen altijd een werk: al die witte velletjes… Maar dan heb je ook wel een lekker stukje fruit in je lunchbox! Een cheestring maakkt de box helemaal af: lekker hoor!

Weekoverzicht lunch week 13 - donderdag

Donderdag

Met stokjes eten! Nou ja, zoiets dan. Het zit allemaal op een stokje. If you like it and you should just put a prikker in it… Ik besmeer een wrap met vegetarische filet americain. Deze snijd ik in kleinere stukken en ik rijg ze aan een prikker. Een snackkomkommer snijd ik in stukken en deze rijg ik om en om met een snoeptomaatje aan een prikker. De druiven rijg ik ook om en om aan prikkers… Dit ziet er toch uit als een feestje om te eten!?

Weekoverzicht lunch week 13 - vrijdag

Vrijdag

Vandaag is het stiekem al een beetje Pasen in de lunchbox! Met een softgrip uitsteker in de vorm van een paashaas steek ik een boterham met jam uit.

Ik snijd een paar dikke plakken uit een komkommer en steek hier een konijntje uit (een haas voor deze gelegenheid, haha). Met een stempel druk ik hier een gezichtje in. De kaasblokjes worden vergezeld door een bentoring in de vorm van een paashaas. Een echte voorjaarstrommel! Eet smakelijk….

Deel deze post via

Leave a Comment