Schoenzetkalender 2020: gratis printable

Afgelopen maandag is het Sinterklaasjournaal begonnen! Dat betekent natuurlijk dat Sinterklaas over een paar dagen alweer aankomt in Nederland. Dit jaar zal het iets anders verlopen dan anders, doordat we natuurlijk goed de gezondheid van de oude man in de gaten moeten houden. Het zou erg vervelend zijn als hij besmet zou worden met het Corona-virus waardoor pakjesavond niet door gaat. Daarom zal de intocht dit jaar alleen via de televisie te zien zijn, maar hé: thuis kun je het ook heel gezellig maken!

De intocht zal iets anders verlopen, de schoentjes kunnen ook dit jaar gewoon gezet worden. Ik vind het zelf altijd prettig om hierbij gebruik te maken van een schoenzetkalender. De pieten kruisen hierop aan wanneer de kids de schoen mogen zetten zodat zij ook weten waar ze aan toe zijn. Bovendien is het voor mij ook wel handig om te weten voor wanneer ik de nodige voorbereidingen moet treffen, haha. Aangezien de oudste helemaal weg is van paarden, en dus ook van Ozosnel, heb ik ervoor gekozen om de gratis printable van de schoenzetkalender dit keer te maken met Ozosnel in de hoofdrol.

Schoenzetkalender - kleuren 2

Schoenzetkalender 2020

De eerste keer dat de kids de schoen zetten kunnen ze de kalender ernaast leggen. De pieten kleuren vervolgens de plaatjes van de dagen waarop de kinderen hun schoen mogen zetten op de kalender. De kinderen kruisen de dagen af, waardoor ze steeds weten welke dag het is. Als ze bij een gekleurd plaatje aankomen mogen ze de schoen zetten! Zo gemakkelijk kan het zijn, haha. En die eerste keer dan, hoor ik je denken? Bij de uitzending van de intocht zegt de Sint altijd wel een keer dat je vanavond jouw schoen mag zetten, dat komt dus helemaal goed! Via deze link kun je de schoenzetkalender 2020 gratis downloaden!

Wil je liever een andere variant van de kalender? Kijk dan eens hier of hier voor de schoenzetkalender van de afgelopen jaren!

Wil je deze kalender bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik dan onderstaande afbeelding.

Deel deze post via

Leave a Comment