blume baby review pop

Review Blume Baby Pop

Soms kom ik speelgoed tegen wat ik zo leuk vind, dat ik het de moeite waard vind om anderen er ook van mee te laten genieten. Dit was zeker het geval met de Blume Baby Pop. Als dit speelgoed er was geweest toen ik zelf nog kind was, dan was dit zeker een van mijn favorieten geweest. Verrassingen vind ik namelijk super, en deze box zit bomvol leuke verrassingen!

blume baby review

Plantenbak

De Blume Baby pop lijkt qua uiterlijk wat op een plantenbak met allemaal kleine kiemplantjes erin. Superleuk om te zien! In deze tijd, waarin de moestuin vol zit met kiemplantjes, is dat natuurlijk super herkenbaar! Het lijkt zelfs haast alsof het een mini kas is waar al plantjes in voorgezaaid zijn.

blume baby review 2

Eenmaal open gemaakt zie ik dat er een gebruiksaanwijzing bij de plantenbak zit. Zo kunnen de kids stap voor stap gaan ontdekken wat er allemaal in de bakjes zit. De plaatjes spreken voor zich, ze weten zo gemakkelijk en snel wat ze moeten doen doordat ze alleen maar naar de afbeeldingen hoeven te kijken.

blume baby review 3

Uitpakken maar!

Als de gebruiksaanwijzing ook is bekeken kan het leukste van het hele pakket beginnen: het uitpakken! De plantjes kunnen één voor één uit de grond getrokken worden. Dit maakt een leuk, ploppend geluid wat een grappig effect geeft.

blume baby review 4

De plantjes lijken een soort wortels te hebben aan de onderkant. Het blijft nog even spannend om te zien wat erin zit. Eerst worden alle plantjes uit de aarde getrokken. De meiden halen er om de beurt een plantje uit, ze vinden dit al geweldig om te doen!

blume baby review 5

Als de plantenbak vervolgens open gemaakt wordt blijkt er een heuse kinderkamer in verschuild te gaan. Met badje, bed en een echte speelgoedkoffer.

blume baby review 6

Bij het openen van de plantjes komt er uit ieder plantje een baby. Daarnaast zit er bij iedere baby wat speelgoed en een flesje: de speelgoedkoffer kan direct goed gevuld worden! De ‘kas’, de doorzichtige bak die in het begin bovenop de plantjes stond, kan ook dienst doen als zwembad. Door het trappetje er aan vast te maken en er wat water in te doen kunnen de baby’s lekker zwemen in het water. De baby’s hebben overigens onder de pakjes ook allemaal nog een ander pakje aan. Leg je ze in het water, dan verkleuren de broekjes wat een superleuk effect geeft: ze ziet zo gelijk of je een jongetje of een meisje hebt!

Na het uitpakken van alle verrassingen zorgt dit pakket dus nog voor uren speelplezier! De meiden vermaken zich tot dusver nog prima met al het speelgoed: er worden steeds weer nieuwe verhalen verzonnen.

Ik vind het  een echte aanrader. Naast het plezier wat de dames hebben gehad van het uitpakken van alle toffe verrassingen hebben ze erna ook nog goed gespeeld met alles wat in de plantenbak zit. De kinderkamer is leuk om mee te spelen, met het mooie weer is het natuurlijk ook super om buiten in de tuin te doen alsof de baby’s op zwemles gaan. Want eerlijk is eerlijk: dat water hoef ik niet per se in de woonkamer te hebben, haha. Mocht je deze zet ook aan willen schaffen, klik dan eens op deze link.

blume baby review pop

 

Deel deze post via

Leave a Comment