kidsweek met korting

Nieuws voor kinderen met de Kidsweek

Aangezien ik als docent Mens & Maatschappij en geschiedenis werk, hecht ik er veel waarde aan dat de kinderen het nieuws volgen. Thuis kijken we het Jeugdjournaal, en ook in de klas laat ik geregeld het nieuws zien. Op deze manier blijven de kinderen goed op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de wereld. Dat maakt de geschiedenislessen over 10 jaar ook een stuk makkelijker, haha. Naast het bijhouden van het nieuws, vind ik het ook belangrijk dat de kinderen blijven lezen. Daarom ben ik ook zo blij met de Kidsweek: een krant speciaal voor kinderen van 7-12 jaar.

Wat is de Kidsweek?

De Kidsweek is een krant, speciaal voor de kids! Het is een echte weekkrant, die ook daadwerkelijk fysiek op de deurmat valt. Hoe gaaf is dat? Iedere donderdagochtend wordt de krant thuisbezorgd. Zo kunnen de kinderen, net als de grote mensen, aan het ontbijt de krant lezen. Dat ziet er toch anders uit dan scrollen op de telefoon of tablet. De Kidsweek brengt het nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. De krant is zo geschreven dat het nieuws op een duidelijke en kindvriendelijke manier wordt uitgelegd. Naast het ‘normale nieuws’ staat er ook sport- en dierennieuws in de Kidsweek. Om het nog leuker te maken om de krant te lezen, staan er ook veel weetjes, moppen, puzzels en prijsvragen in. Hier worden de moppen al lachend verteld aan de ontbijttafel, haha!

kidsweek met korting bestellen

Abonnement op de Kidsweek

Je kunt nu een abonnement van 13 weken nemen op de Kidsweek. Je betaalt dan €1,50 per week en ontvangt er gratis het boek ‘Een krokodil in het bad’ bij. Zo wordt het lezen nog meer gestimuleerd. Het bedrag wordt in één keer afgeschreven, dus je betaalt een keer €19,50 voor 13 weken Kidsweek en het boek. Je kunt zelf bepalen vanaf wanneer je dit proefabonnement in wil laten gaan.

Lijkt het jou leuk om de Kidsweek met korting te ontvangen? Bestel hem dan nu via deze link en jouw kids kunnen volgende week al het nieuws lezen in hun eigen krant. Dat is toch superstoer?

Deel deze post via

Leave a Comment