leerzame educatieve kerst cadeaus voor kinderen - banner

Leerzame kerstcadeaus voor kinderen

Cadeaus onder de kerstboom: het staat altijd zo gezellig! Ik vind het heerlijk om flink uit te pakken in deze periode. Met een verjaardag eind november en Sinterklaas vlak hierna krijgen de meiden echter al enorm veel cadeaus. Ik vind het dan ook leuk om voor de kerstcadeaus voor de kinderen voor een leerzame of nuttige variant te gaan. Zo krijgen de meiden bijna ieder jaar wel een nieuwe pyjama, sloffen of een dekbedovertrek in december. Sinterklaas en de kerstman vinden het ook leuk om leerzame cadeaus te geven aan de kinderen. Er zijn genoeg dingen te koop, die ook heel erg leuk zijn om te geven. Lees snel verder voor mijn tips voor leerzame kerstcadeaus voor kinderen.

leerzaam kerst cadeau voor kinderen maxi loco

Leren met Loco

Kinderen vinden het vaak leuk om spelenderwijs te leren. Met Loco kan dat heel goed! Kinderen maken de opdrachten uit de boekjes en leggen de nummertjes in de juiste vakjes. Na het afronden van de opdracht draaien ze de basisdoos om zodat ze kunnen zien of ze het goed gedaan hebben. Zo kunnen ze zelfstandig aan de opdrachten werken en deze ook zelf nakijken. Afhankelijk van het niveau wat de kinderen hebben kunnen ze gaan oefenen met lezen, topografie, vormen herkennen of taal. Een Loco Maxi set is een leuk kerstcadeau voor kinderen vanaf een jaar of 7.

kerst cadeau voor kinderen leerzaam educatief voor kerst leren lezen

Ik leer lezen

Voor de kinderen die leren lezen is het leuk om ze een spel cadeau te doen waarbij ze spelenderwijs kunnen leren lezen. Op de kaarten staan woorden, die kinderen kunnen namaken door de juiste letters erop te leggen. Doordat er in de kaarten gaten zitten, past er steeds maar 1 letter op de het vakje. Zo kunnen de kinderen zelf kijken of ze het juiste woord gelegd hebben. Door de vrolijke kleurtjes valt dit leerzame cadeau voor kerst zeker in de smaak bij de kinderen!

leerzame kerst cadeaus voor kinderen

Kerstpakket voor kinderen

Hoe leuk is het als de kinderen, net als de ‘grote mensen’, een eigen kerstpakket krijgen? Bij PuberBijles kun je een leerzaam kerstpakket bestellen, speciaal voor kinderen. Je kunt kiezen voor pakketten voor verschillende leeftijden. Omdat de oudste in groep 6 zit, kiezen wij voor een kerstpakket voor kinderen van groep 5-8. Er zitten leuke flitskaartjes in: hiermee kunnen kinderen leren en zichzelf overhoren. Zo zet je op de ene kant het begrip, en op de andere kant de uitleg van het begrip. Spelenderwijs leren ze dan goed voor school. Ook de rekenpotloden zijn favoriet: hiermee kunnen ze stiekem sommen spieken ;-). Als juf weet ik dat je door het spieken stiekem zelf al heel goed leert, dus het potlood thuis gebruiken zorgt ervoor dat ze er al veel van leren.

Ook zit er een leuk cadeautje in het pakket. Wij kiezen voor glow in the dark veters: heel cool natuurlijk! De mini chocoladereep komt ook goed van pas: leuke beloning voor na het leren! Sowieso is alles helemaal in kerststijl ingepakt, wat ervoor zorgt dat het nog meer lijkt op een eigen kerstpakket. Een schot in de roos! Dit leuke en leerzame kerstpakket voor kinderen is zeker een gaaf cadeau voor onder de boom! Kunnen de kinderen gelijk in de kerstvakantie beginnen met oefenen!

Zo zie je maar: ook leerzame kerstcadeaus kunnen heel leuk zijn voor kinderen! Heb jij nog een tip voor een leuk en leerzaam kerstcadeau voor kinderen? Laat het hieronder achter in de reacties!

 

Deel deze post via

2 thoughts on “Leerzame kerstcadeaus voor kinderen

Leave a Comment