sfeerlicht zelf maken

DIY: Gemakkelijke sfeerlichtjes zelf maken

De klok is verzet en de dagen beginnen toch echt een stuk korter te worden. Het is weliswaar ‘s ochtends nog redelijk licht, de avond valt al vroeg. Nu kan ik natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten en in een herfstdepressie verzanden…een betere optie vind ik het om ook dit seizoen te omarmen. Als het donker begint te worden steek ik de kaarsen aan om het thuis extra gezellig te maken. Wil je zelf leuke sfeerlichtjes maken en heb je geen idee hoe? Lees dan snel verder voor een super gemakkelijke DIY!

benodigdheden sfeerlichtjes zelf maken

Benodigdheden

Voor dit project heb je helemaal niet veel spullen nodig. Met een paar kleine vaasjes, glazen decoratiesteentjes en een lijmpistool ben je er al! De vaasjes zijn onder andere verkrijgbaar bij de Action. In een kringloopwinkel kun je echter ook heel goed slagen! Hetzelfde geldt voor de glazen decoratiesteentjes. Kies vooral een kleur die je zelf mooi vindt. Ik heb in mijn interieur al best veel kleuren zitten, waardoor ik gekozen heb voor neutrale glazen steentjes.

Sfeerlichtjes zelf maken - how to

Aan de slag

Zoals ik eerder al zei: dit is echt een heel gemakkelijk project om te maken! Binnen 5 minuten, nou ja vooruit, 10 dan…kun je deze sfeervolle lichtjes gemaakt hebben. Het opwarmen van het lijmpistool is haast het meeste werk, haha. Ik doe steeds een dot lijm op een glassteentje en plak deze vervolgens op het vaasje. Ik kies ervoor om het vaasje helemaal vol te plakken, mocht je een ander patroon mooier vinden is dat natuurlijk een heel goede optie. Ook hier geldt: laat je fantasie de vrije loop en kies wat jij het mooiste vindt!

Na een paar minuten plakken heb ik een paar mooie sfeerlichtjes gemaakt. Zien ze er niet beeldig uit? Zo is het toch gewoon fijn dat het zo vroeg donker is? Ik houd ervan…heerlijk sfeervol aan mijn blogs werken ‘s avonds…;-)!

sfeerlichten diy zelf maken gemakkelijk

 

Deel deze post via

Leave a Comment