cadeautips voor foodies kerst - banner-2

Cadeautips voor foodies

Jaaaa! De kerstboom staat bij ons al gezellig en de eerste cadeautjes liggen er al onder. Ik vind dat altijd zo’n enorm leuk gezicht. De kerstman legt bij ons dan ook de cadeaus onder de boom zodra hij staat (en dit wordt tot de kerst nog aangevuld, hihi…zo leuk om cadeautjes te geven!). De meiden liggen haast onder de boom om te kijken of er iets voor hen bij ligt. Voor hen vind ik het altijd wel gemakkelijk om een leuk cadeautje te vinden, voor vriendlief is het vaak wat moeilijker. Ben je op zoek naar cadeautips voor een foodie? Ik geef je een paar leuke tips in deze blog!

Kerst- Het Bourgondische Bitterballenboek

1. Het Bourgondische Bitterballenboek

Dat ik fan ben van het Bourgondische Bitterballenboek hoef ik je vast niet te vertellen. Eerder schreef ik er al een blog over, en bitterballen zijn altijd een goed idee natuurlijk…haha. Ik kan het boek dan ook iedereen aanraden. In plaats van kerstballen, kunnen bitterballen ook prima met Kerstmis. Dus doe eens gek, en geef het Bourgondische Bitterballenboek cadeau. Met een beetje geluk krijg je zelf ook geregeld een portie toegeschoven en geloof me: na de homemade bitterballen naar de recepten uit dit boek wil je niets anders meer!

cadeautip foodie kerst wijn

2. 12 Nights of wine

Ben je op zoek naar een cadeautip voor een wijnliefhebber? Heb je geen zin om een standaard flesje wijn cadeau te geven? Wat denk je van een wijnadventkalender? Met de 12 nights of wine box kun je 12 dagen lang iedere dag een tube wijn uitpakken. Te leuk! Al kun je natuurlijk helemaal zelf kiezen wanneer je deze wijntjes nuttigt. Als het een kerstcadeau is kun je natuurlijk ook vanaf kerst iedere dag een tube wijn drinken, 12 dagen lang. Of iedere week… Het is iedere dag een verrassing welk wijntje je krijgt, dus je ontdekt ook nog eens wat nieuws. Leuk als cadeau voor iemand anders, maar ook voor jezelf een heerlijke traktatie! Je bestelt de kalender via deze link.

cadeautip foodie kerst BIER

3. Om lekker op te warmen

Wil je een leuk cadeau voor hem aanschaffen en houdt hij van een lekker biertje? Hemd voor hem heeft hier een oplossing voor: een pakket met een luxe shawl en toe lekkere biertjes van Van Moll. Nou houden wij allebei wel van een biertje, dus ik denk dat ik alleen de shawl aan vriendlief geef, haha. Naast dit pakket zijn er nog veel meer leuke cadeaupakketten te bestellen. Kijk hier voor meer inspiratie.

Naast deze tips zijn kookboeken wat mij betreft altijd een welkom cadeau. Als je daar inspiratie voor nodig hebt verwijs ik je graag naar de Kookboekenpodcast: er zijn twee heuse feestdagenspecials gemaakt die je geheid wat leuke tips geven. Goed voor de portemonnee is het niet, wel superleuk om te geven. Met een beetje geluk profiteer jij ook van een paar gerechten uit de kookboeken die je cadeau geeft, hihi.

Heb je zelf nog een leuke tip voor een tof cadeau voor een foodie? Laat het hieronder weten!

Wil je deze tips bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik dan onderstaande foto…ook handig als tip voor anderen, hihi.

cadeautips foodies -pinterest-3

Deel deze post via

Leave a Comment