Blogboot happy summer varen amsterdam

Blogboot Happy Summer 2023

Een paar weken terug mocht ik weer meevaren op de Blogboot! Dat is altijd een erg gezellige ochtend, met medebloggers en leuke merken die we leren kennen. Het thema was Happy Summer, en het was ook een van de weinige zomerse dagen van het begin van de zomervakantie: heerlijk! Met de borrelboot van Amsterdam, van Starboard Boats, varen we door de grachten van de hoofdstad. Aan boord worden we altijd enorm verwend met lekkere hapjes en drankjes. Deze partyboot door Amsterdam is ook super om eens met vrienden of familie te boeken. Gezelligheid gegarandeerd! Bovendien is het personeel erg vriendelijk en kunnen ze je van alles over Amsterdam vertellen. Garantie voor een gezellig dagje uit…

blogboot happy summer starboard hapjes

Blogboot

De blogboot wordt georganiseerd door Marguerita, van Marstyle.nl. Zij begint de rondvaart met een uitleg over de merken die niet fysiek aanwezig zijn op de boot, en ons wel kennis willen laten maken met hun producten. Zo krijgen we onder andere een Trust Felox Gaming muis. Een mooi vormgegeven muis, die hele gave lichteffecten heeft. De muis is verkrijgbaar in een bedrade en een draadloze variant. Ideaal als je wil gamen, maar ik gebruik hem na de vakantie gewoon in de klas hoor ;-)….

Daarnaast ontvangen we ook nog een goedgevulde tas van Boekenvoordeel. Met ruim 100 winkels in Nederland zijn zij erg groot op het gebied van voordelige boeken. Mijn zomerse goodiebag is gevuld met leuke dingen die me de zomer door zullen helpen. Wat denk je van een puzzelboekje, een leesboek, een Donald Duck pocket, een haakpakket, het spel Clever en een leuk tijdschrift? Hier komen we de zomer wel mee door hoor!

Blogboot happy summer marguerita

Ook heb ik van Marguerita een voucher gekregen voor een paar prachtige zomerse slippers. Deze slippers van Lazamani hebben een heerlijk zacht voetbed, en met de mooie kralen in vrolijke kleurtjes passen ze perfect onder een zomerse outfit! Bovendien krijg je er een zakje kraaltjes bij, dus mocht er onverhoopt toch een kraaltje vanaf vallen kun je het zelf nog proberen te fixen. Deze slippers gaan sowieso mee in mijn koffer op vakantie!

Blogboot happy summer wifi fritz

Nooit meer slechte wifi

Ik ga op vakantie en ik neem mee….mijn eigen wifi router! Hoe herkenbaar is de vraag van de kids of ze even op je hotspot mogen? Om dan vervolgens ruim voor het einde van de vakantie al door je databundel heen te zijn… Hmz, niet zo tof dus. Hoe gaaf is het dan om je eigen wifi router mee te nemen op vakantie!? Met de FRITZ!Box 6850 5G kun je jouw eigen wifi-netwerk opzetten voor je huishouden. In het land van bestemming koop je een SIM-kaart met databundel die je in de router doet. Hiermee kun je jouw eigen wifi-punt maken, waardoor jouw databundel er niet helemaal aan gaat en de kids toch lekker kunnen Netflixen, gamen en TikTokken…. ideaal dus! Ik kreeg een wifi-booster voor thuis, ook ideaal als ik in de tuin aan mijn blog wil gaan werken!

Het was weer een enorm leuk en gezellig uitje, wat we nog hebben afgesloten met een gezamenlijke lunch. Een heerlijke ochtend op de blogboot, waarna ik helemaal klaar ben voor een Happy Summer! Laat die zomer maar komen….

 

Deel deze post via

Leave a Comment