koekjes schilderen - koekatelier

Beschilder je eigen koekje

De meiden hier vinden het hartstikke leuk om te knutselen en te kleuren. Ik geloof dat ik geen behang meer nodig heb in huis als ik alle kunstwerken die ze inmiddels gemaakt heb op zou hangen. Superleuk hoor, dat schilderen, maar soms is het ook wel prettig als je het resultaat niet per se hoeft te bewaren…haha. Het Koekatelier heeft hier een perfecte oplossing voor bedacht! Zo kun je nu koekjes bestellen die je zelf kunt beschilderen. Echt een fantastisch idee. De dames zijn lekker creatief bezig, en ze kunnen erna het kunstwerk zelf opeten…. Twee vliegen in één klap dus.

koekjes schilderen - pakket koekatelier

Eetbare verf

We krijgen van het Koekatelier een setje binnen met daarin twee koekjes met print en twee setjes een verfpalletje met een kwast. De koekjes zijn in de vorm van een eenhoorn en hebben een witte glazuurlaag waar met zwart de lijntjes op zijn gezet. Zo lijkt het net een kleurplaat, superleuk! De eetbare verf zit op een soort verfpallet van papier. Door de verf met de kwast nat te maken kun je ermee schilderen.

De koekjes leg ik op een bordje, de mouwen worden opgestroopt en dan kan het schilderen beginnen. De meiden zijn erg enthousiast: dit hebben ze nog nooit gedaan! Al snel verschijnen de eerste kleuren op het eetbare schilderdoek. Leuk om te zien hoe goed de kleuren op het koekje terecht komen. De kleuren zijn mooi helder zodat het een kleurrijk geheel wordt. Als de dames klaar zijn met schilderen laten we de koekjes even goed drogen. Het ziet er echt prachtig uit! De meiden zijn heel trots op het resultaat en kunnen haast niet wachten tot ze de koekjes op kunnen eten. Hoewel het haast zonde is om van de koekjes te snoepen zetten ze er met smaak hun tanden in. Naast dat de koekjes er prachtig uit zien smaken ze ook erg lekker. Een groot succes dus!

Naast de eenhoorn kun je bijvoorbeeld ook voor een dino kiezen om te beschilderen. De koeken zijn hier te bestellen voor €6,95 per koek. Superleuk ook voor een kinderfeestje of een bruiloft waar veel kinderen verwacht worden.

Wil je deze blog later nog eens teruglezen of anderen inspireren? Bewaar hem dan op een van je Pinterest-borden.

koekjes schilderen pinterest

Deel deze post via

Leave a Comment