kertfilms netflix

10 toffe kerstfilm op Netflix

Natuurlijk ben je in de vakantie druk bezig met het kerstdiner, het is echter ook heerlijk om met zijn allen even onderuitgezakt op de bank te zitten met een bak popcorn om een leuke kerstfilm te gaan kijken. Ik kan hier ook echt van genieten! Met mijn kerstsloffen op de bank en lekker even het verstand op nul. Netflix biedt een hoop leuke kerstfilms aan. Aangezien Home Alone niet meer traditioneel rond de kerstdagen wordt uitgezonden heb ik mijn hoop op Netflix gevestigd voor dit jaar. En ik kan je zeggen: daar staan een paar pareltjes tussen hoor!

netflix - nailed it

Hoewel het géén film is, vind ik hem wel echt de moeite waard om even te noemen. Je hebt het zelf vast wel eens meegemaakt: even zoeken op Pinterest naar een leuke taart of andere toffe baksels om zelf te maken. Het ziet er heel gemakkelijk uit, dus je zet je beste beentje voor in de keuken. Na uren ploeteren is het resultaat om te huilen! Bij Nailed It! Holiday! loodst Nicole Byer je door allerlei misbaksels heen. Een beetje leedvermaak mag best, zelfs als het kerst is, haha.

2. Klaus

Jesper doet een opleiding voor postbodes en verlaat deze als slechtste student ooit. Hierom moet hij gaan werken in een eenzame stad ten noorden van de poolcirkel. De bewoners daar maken continu ruzie. Jesper ziet het niet zitten en wil het opgeven. Op dat moment ontmoet hij Klaus. Dit is een mysterieuze timmerman die in een hut vol speelgoed woont. Er ontstaat een vriendschap tussen de twee. De film vertelt het verhaal rondom het ontstaan van de kerstman.

netflix - knight before christmas

3. The Knight Before Christmas

Ben je meer van de zoetsappige, überromantische kerstfilms? Dan is The Knight Before Christmas echt iets voor jou! Docente Brooke is haar hele leven al hopeloos op zoek naar een ‘ze leven nog lang en gelukkig’ leven… Met haar auto raakt ze Cole, een ridder die vanuit de 14e eeuw naar het heden is gereisd. Hij lijdt aan geheugenverlies waarop zij besluit om hem te helpen tot hij zijn geheugen weer terug heeft. Zou hij de ridder op het witte paard zijn waar ze altijd op gehoopt heeft?

4. Holiday Rush

Dit is echt een ultieme feelgood film om met het hele gezin te kijken. De populaire DJ Rush verliest plots zijn goedbetaalde baan. Hoe gaat hij er nu voor zorgen dat zijn vier verwende kinderen weer peperdure cadeaus krijgen voor kerstmis? Een leuke comedy om met zijn allen te kijken tussen de kerstbrunch en het kerstdiner in!

netflix - christmas chronicles

5. The Christmas Chronicles

De makers van Harry Potter en Home Alone komen nu met een  heuse kerstfilm op de proppen! De film gaat over een broer en zus, Teddy en Kate Pierce. Zij hebben samen een plan bedacht: op kerstavond wachten ze de kerstman op en ze filmen hem. Hun plan loopt echter iets anders dan verwacht en leidt tot een onverwachte reis waar de meeste kids alleen maar van kunnen dromen!

6. Home for Christmas

Home for Christmas is een Scandinavische serie die bestaat uit 6 afleveringen. De serie vertelt het verhaal van Johanna, dertiger en vrijgezel. Dit laatste wordt door haar omgeving niet geaccepteerd. Johanna vertelt haar familie dan ook dat ze helemaal geen vrijgezel meer is en dat ze haar vriend mee naar huis neemt met kerst. Ze heeft nog 24 dagen om op zoek te gaan naar de ware liefde!

netflix - christmas office party

7. Office Christmas Party

Ben je met een groep vrienden (of familie uiteraard) die bestaat uit zowel mannen als vrouwen en wil je een film kijken die voor iedereen leuk is? Denk dan eens aan Office Christmas Party. Zoals de naam al doet vermoeden gaat de film over een kerstfeest op kantoor. Dat dit helemaal uit de hand gaat lopen hoef ik er vast niet bij te vertellen, haha.

8. A Bad Moms Christmas

Deze film volgt drie drukke vrouwen die zich klaarmaken voor kerstmis. Ondergewaardeerd en overbelast, dat is hoe ze zich voelen. Naast hun eigen gezin wat ze moeten runnen dienen ze ook hun eigen moeders nog tevreden te houden. Een heerlijke (voor velen) herkenbare film waarin we zien dat de kerstbal niet ver van de boom valt!

netflix - let it snow

9. Let it Snow

Een groep middelbare scholieren komt vast te zitten na een sneeuwstorm. De vriendschappen en liefdeslevens worden behoorlijk op de proef gesteld. Hoewel het een aaneenschakeling van clichés is kijkt de film lekker weg. Wederom een echte feelgood film. Wat wil je nog meer tijdens de kerst toch?

10. Christmas Wedding Planner

Kelsey Wilson is weddingplanner. Ze staat op het punt om door te breken als ze wordt gevraagd om de bruiloft van haar nichtje te organiseren. Deze wordt erg exclusief. Alles loopt op rolletjes tot een knappe privédetective opdaagt en Kelsey’s wereld op de kop zet. Deze detective is door een onbekende ingehuurd om de voorbereidingen voor de bruiloft te verstoren. Waar draait dit op uit? Een heerlijke romantische comedy.

Vind jij het ook zo heerlijk om met de kerstdagen op de bank te kruipen om met zijn allen een filmpje te kijken? Wat is jouw favoriete kerstfilm?

 

Deel deze post via

Leave a Comment