negenmaandenbeurs entree

Tips voor de negenmaandenbeurs

Ben je in blijde verwachting en zoek je naar inspiratie, advies, en de nieuwste trends op het gebied van zwangerschap, geboorte, baby’s en ouderschap? Dan is de Negenmaandenbeurs, van 14 tot en met 17 februari in de RAI Amsterdam, dé plek waar je moet zijn. Ik was erbij tijdens de opening en deel graag mijn ervaringen en ontdekkingen met je.

Innovaties en trends op babygebied tijdens de negenmaandenbeurs

Een van de hoogtepunten van de beurs is ongetwijfeld de enorme expositieruimte vol met innovatieve producten. Van de nieuwste kinderwagens en de zachtste babykleding tot de meest voedzame producten en inspirerende kinderkamerinrichtingen. Als bezoeker krijg je de kans om alles van dichtbij te bekijken, uit te proberen, en direct vragen te stellen aan de experts.

negenmaandenbeurs dolly bakfiets minder diefstal

De Dolly bakfiets: perfect voor het gezin

Een bijzonder moment was de demonstratie van de Dolly bakfiets. Ideaal voor actieve gezinnen, biedt Dolly een service aan huis door heel Nederland. Hierbij kun je een gratis proefrit maken of je fiets aan huis laten repareren. Heel gaaf ook om te horen dat je de fiets echt helemaal naar jouw wensen kunt stylen. Er zijn diverse kleuren waar je uit kunt kiezen voor zowel het frame als de bak. Zo maak je jouw eigen unieke bakfiets! Bijkomend voordeel is dan natuurlijk dat de kans op diefstal een stuk kleiner is dan bij een 13 in een dozijn fiets. Dat scheelt ook weer op je verzekeringspremie!

Tijdens de beurs profiteer je bovendien van een aantrekkelijke korting en ontvang je een gratis regentent bij aankoop van een Dolly bakfiets.  Een Dolly kost tijdens de beurs tijdelijk €4399 inclusief regentent.

negenmaandenbeurs thule tips

Thule: stijl ontmoet functionaliteit

De nieuwe Thule Paramount collectie, gepresenteerd op de beurs, is een perfecte combinatie van modern design en praktische bruikbaarheid. Gaaf ook om te zien dat de items van Thule gedemonstreerd werden met een heuse catwalkshow! Van gave kinderwagen tot praktisch fietsstoeltje, en van rugzak tot prachtige crossbody: ze zijn echt van alle markten thuis. Of je nu de stad per fiets of trein verkent, de producten van Thule zijn ontworpen om jouw avonturen te ondersteunen met slimme opbergoplossingen en een stijlvolle uitstraling. Perfect voor de stadse avonturier, met slimme opbergoplossingen en een duurzaamheidsbelofte die je doet glimlachen. Doordat ze voldoen aan de bluesign® weet je dat je een goed product koopt. Dit is een strenge internationale certificering die de bescherming van werknemers, consumenten en het milieu waarborgt. Zo ga je niet alleen stijlvol, maar ook met een sustainable tas door het leven!

negenmaandenbeurs incia by hem

INCIA by Hem-nature: natuurlijke verzorging

Het verhaal achter INCIA, gepresenteerd door Hem-Nature, raakte me. Naciyenur stond zelf in de stand van INCIA om haar verhaal te vertellen.

In het hart van Amsterdam, geïnspireerd door de dagelijkse strijd van haar kleine meisje tegen eczeem, besloot de jonge moeder Naciyenur dat het tijd was voor verandering. Ondanks haar zoektocht binnen de traditionele gezondheidszorg, vond ze geen enkel eczeemproduct dat echt soelaas bood. Dit zette haar op een pad buiten de gebaande paden, op zoek naar een natuurlijke oplossing die zowel veilig als effectief zou zijn.

Tijdens haar zoektocht stuitte Naciyenur op een veelvoorkomend probleem: producten die zichzelf als ‘natuurlijk’ aanprijzen, maar bij nadere inspectie vaak vol zitten met schadelijke chemicaliën, zoals SLS. Gedreven door de noodzaak om haar dochter echte verlichting te bieden, breidde haar missie zich uit voorbij de grenzen van Nederland.

Haar vastberadenheid bracht haar in Turkije, waar ze kennismaakte met INCIA, een lijn van volledig natuurlijke, duurzame verzorgingsproducten. Het meest bijzondere aan INCIA? Het werd oorspronkelijk opgericht door een grootvader die vastbesloten was een veilig en effectief middel tegen eczeem te vinden voor zijn kleinkind. Hij zocht iets dat niet alleen eczeem te lijf ging maar ook de aarde respecteerde. Toen hij geen product kon vinden dat voldeed aan zijn strenge criteria, nam hij het heft in eigen handen en zo werd INCIA geboren.

INCIA, dat in 2016 in Turkije werd gelanceerd, staat voor een radicale benadering van eczeembehandeling, weg van conventionele methoden en volledig gericht op natuurlijke ingrediënten. Het succes van deze benadering bewijst dat natuurlijke producten niet alleen eczeem effectief kunnen bestrijden, maar ook de basis kunnen vormen voor een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten, van babyverzorging tot zeep en schoonmaakmiddelen.

Tijdens de beurs kun je profiteren van een speciale aanbieding: 2 + 1 gratis.

pampers premium protection aanbieding

Pampers: comfort voor de kleintjes

Pampers Premium Protection luiers staan bekend om het droog en gezond houden van de huid van je baby. Deze luiers zijn uitgerust met een speciale DermaComfort toplaag en hebben absorberende poriën die ervoor zorgen dat vocht en ontlasting direct van de huid van je baby worden weggeleid en diep in de luier worden opgesloten. Dit houdt de tere huid van je baby droog en veilig. Met Premium Protection geniet je baby van een bescherming die tot 100% lekvrij is, dankzij een drievoudig beschermingssysteem dat vocht snel opneemt en lekkages bij de beentjes en de buik effectief tegengaat. Vanaf maart hebben de luiers van Pampers bovendien een stop and protect pocket: een soort zakje in de rand van de luier die ervoor zorgt dat de baby’s geen natte ruggetjes meer krijgen doordat de ontlasting er aan de bovenkant uit loopt. Ze hebben ook een leuke beursaanbieding die je zelfs vanuit huis kunt bestellen! Bestel je tussen 12 – 24 februari 2024 luiers maat 1 en 2, dan krijg je 50% korting. Op de overige luiers en luierbroekjes ontvang je 40% korting. Als je ze op de beurs bestelt, krijg je er bovendien 2 hydrofiele doeken en een bon van bol.com t.w.v. 5 euro bij. Als ze dan toch in de aanbieding zijn, kun je van de luiers net zo goed een heel gaaf kraamcadeau zelf maken!

Het eerste gedeelte van de dag zit erop…tijd voor een pauze! Ik heb in dit verslag vast een aantal leuke stands voor je uitgelicht. De rest van het verslag met tips voor de Negenmaandenbeurs kun je in het volgende artikel lezen…

Deel deze post via

Leave a Comment