bijzonder uit eten in eindhoven pippens

Ontdek culinaire magie bij The Table by Pippens

Vandaag neem ik je mee naar het hart van Strijp-S, Eindhoven, waar The Table by Pippens een unieke culinaire ervaring biedt die je zeker niet wilt missen. Hier, rondom een lange, gastvrije tafel, deelt Pepijn Meijers met zijn getalenteerde team zijn passie voor koken met groepen die uitkijken naar een avond vol verrassingen, moderne kookkunsten en intelligente gerechten die speciaal voor jou geserveerd worden.

Van bouwkundige tot culinaire visionair

Pepijn, oorspronkelijk uit Valkenswaard, ruilde zijn bouwkundeboeken van de Technische Universiteit Eindhoven in voor potten en pannen, op zoek naar geluk in de keuken. Zijn reis van bouwkunde naar een bloeiende kookcarrière begon in zijn loft op Strijp-S. Zijn autodidactische pad verrijkte hij met een stage bij het prestigieuze 2-sterrenrestaurant Boreas, waarna hij in een stroomversnelling zijn koksdiploma’s behaalde. In 2011 lanceerde Pepijn tijdens de Dutch Design Week een uniek huiskamerconcept, wat de fundering legde voor het huidige, gezellige dinerconcept aan de lange tafel bij The Table by Pippens.

Een avondvullende culinaire reis bij Pippens

Bij The Table by Pippens draait alles om de ervaring. Of je nu met je eigen gezelschap komt of aanschuift bij nieuwe tafelgenoten tijdens een open diner, je wordt meegenomen op een culinaire reis langs diverse gangen, allemaal gericht rondom een centraal thema. Het team kookt aan tafel, waarbij ze verse ingrediënten omtoveren met innovatieve technieken tot verrassende gerechten.

Mijn eigen ervaring bij Pippens begon met een duik in de jaren ’80, compleet met de smaak van een Punica lolly en een bruisende lavalamp cocktail – een echte parade van herinneringen en smaken. Als geschiedenisdocent heb ik ook genoten van de diverse historische thema’s, en het laatste ‘Foute Diner’ was simpelweg fantastisch! Het thema verandert elke vier maanden, dus er is altijd iets nieuws om naar uit te kijken.

bijzonder uit eten in eindhoven gerechten pippens

Bijzonder uit eten in Eindhoven

Ben je klaar om jezelf te laten verrassen door de culinaire creaties van Pepijn en zijn team? The Table by Pippens staat garant voor een onvergetelijke avond waar eten, cultuur en gezelschap samenkomen in een prachtige symfonie van smaken. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, design of simpelweg houdt van een goede maaltijd, deze plek belooft een ervaring die je zintuigen zal prikkelen en je hart zal verwarmen. De gastvrijheid van Pepijn en zijn team is echt geweldig. Je voelt je er direct thuis. Wij zijn dan ook al diverse keren aangeschoven om te genieten van een bijzonder diner. Zelfs de drankjes passen perfect bij het gerecht en het thema. Aan werkelijk alles is gedacht. Zo  zijn de kookboeken die er staan aangepast aan het thema, maar zelfs op de wc zijn details te vinden die in stijl zijn met het thema van het diner.

Mis niet de kans om deel te nemen aan deze unieke culinaire reis. Reserveer je plek aan de lange tafel en laat je meevoeren op een avontuur dat elk bezoek weer anders is. The Table by Pippens is meer dan een restaurant; het is een bestemming waar elke maaltijd een verhaal vertelt en elke gang een herinnering creëert. Wie weet zie ik je daar, want wij gaan zeker nog eens terug!

Deel deze post via

Leave a Comment