nieuwe furby huisje

De nieuwste Furby

Zet je schrap, want het is tijd om terug in de tijd te gaan met een gadget die ik me nog als de dag van gisteren kan herinneren: de Furby! Na een siësta van meer dan een kwart eeuw, brengt Hasbro onze pluizige vriend terug naar de speelgoedwinkel, nu ook met een heerlijk Nederlands sausje eroverheen, na een smaakvolle introductie afgelopen zomer in de Verenigde Staten. Ik kan me van vroeger nog goed herinneren dat we met een aantal kinderen uit de klas de Furby steeds mee naar school namen. Deze beestjes begonnen op de meest vervelende momenten te brabbelen met elkaar. Dit kon natuurlijk niet uitgezet worden, want deze Furby had geen uitknop… Je kunt dus wel raden dat we al snel geen speelgoed meer mee mochten nemen naar school, haha.

furby in doos

Reis door de tijd met Furby

Ruim 25 jaar geleden, i n 1998, veroorzaakte Furby een ware smaakexplosie in de speelgoedkeuken met wereldwijd meer dan 40 miljoen verkochte exemplaren in slechts drie jaar tijd. Dit nieuwe model mengt nostalgische aroma’s met een frisse, moderne twist, perfect afgestemd op de gezinskeuken van vandaag. En ja, je leest het goed: onze vernieuwde vriend komt met een zeer gewenste ‘uitknop’, zodat de nachtelijke uren weer gevuld zijn met dromen in plaats van babbels. Druk driemaal op het hartje, en voilà, je Furby houdt even pauze met praten. Een ware verademing voor als je even rust nodig hebt!

Gegarandeerd speelplezier met de nieuwste Furby

Onder zijn bekende uiterlijk heeft Furby een ware metamorfose ondergaan, doordrenkt met de wensen en behoeften van moderne gezinnen. Dit resulteert in een zachte, knuffelbare metgezel die meer dan ooit tevoren klaar is om deel te nemen aan allerlei avonturen. Met vijf speelmodi en meer dan 600 mogelijke reacties, biedt Furby een interactief spektakel dat varieert van toekomstvoorspellingen en dansjes tot meditatiesessies en lichtshows. Ja, zelfs een yogasessie of een meditatie is mogelijk met deze Furby. Stap voor stap loodst hij de kinderen door een rustgevende sessie heen. Niet alleen de uit-knop is rustgevend dus!

nieuwe furby slapen

De Furby heeft een ketting die je kunt gebruiken om je nieuwe pluizige vriendje nog mooier te maken. Al kun je deze natuurlijk ook zelf dragen,  om te laten zien dat Furby jouw beste vriend is. Met de bijgeleverde pizzapunt kun je de Furby ook eten geven. Het is een ware foodie, want echt genoeg gegeten heeft hij nooit!

De jongste hier heeft al een echt huisje voor haar Furby gemaakt. Met een bedje waarin ze hem in slaap brengt…had ik al gezegd dat er op deze Furby wel een uitknop zit… ;-)… Tot nu toe staat deze Furby echt garant voor heel wat uren speelplezier.

Ben je klaar om je kleine te verrijken met deze speelse toevoeging? Furby is verkrijgbaar in de kleuren paars en koraal met een adviesprijs van €89,99.

Dus, maak ruimte in je speelgoedkast, want deze Furby editie belooft het hart van je gezin te veroveren. Laten we samen spelen, brabbelen genieten van de magie die Furby heet! Liever samen een spelletje spelen? Dan heb ik ook nog een aantal leuke spelletjestips voor je! Had jij vroeger een Furby?

Deel deze post via

Leave a Comment