blogboot boekenvoordeel bloggers rondvaart amsterdam

Met Boekenvoordeel op de Blogboot

Deze week mocht ik weer een keertje mee op de Blogboot! Een leuk initiatief om bloggers en bedrijven samen te brengen. De Blogboot wordt georganiseerd door Marguerita, van Unicorn Experience. We zijn weer met een gezellige club bloggers op pad gegaan met een rondvaart van Starboard Boats. rondvaart amsterdam luxe hapjes

Echt een ideale mix van bloggen en genieten: er staat een fantastische borrelplank klaar, lekkere drankjes en je krijgt ondertussen een hoop hotspots van Amsterdam te zien.

rondvaart amsterdam starboard

Boekenvoordeel Blogboot

De Blogboot stond deze keer helemaal in het teken van Boekenvoordeel. Een offline en online winkel waar ze zoveel meer hebben dan alleen maar boeken. Vanuit Boekenvoordeel waren Eric en Mariska mee op de boot. Zij informeerden ons over de recente veranderingen bij Boekenvoordeel. De winkels worden opgefrist, het assortiment is vergroot en alles is erop gericht om Boekenvoordeel nog meer te profileren als dé winkel voor al je favoriete hobby’s. Met al die hobby’s van mij zit ik daar dus wel goed! Superleuk ook dat haakfluencer Den Dennis en schrijfster Wendy Brookers samen met ons de Amsterdamse grachten onveilig hebben gemaakt.

hitster summerparty spel zomer blogboot

Hét spel voor deze zomer: Hitster

Al vrij snel nadat we begonnen te varen maakten we kennis met het hilarische spel Hitster. Onder leiding van Marguerita speelden wij de Summer Party variant. Als je de Hitster-app op je telefoon hebt gedownload kan het spel beginnen! Door QR-codes op de kaartjes te scannen krijg je via Spotify geluidsfragmenten te horen van diverse zomerhits. Het doel is om te raden in welk jaar het nummer uitgebracht werd. Je maakt zo jouw eigen Summerparty muziektijdlijn. Met ieder goed geplaatst nummer kun je een munt verdienen, met 10 munten ben jij de winnaar! Een hilarisch spel met veel herkenbare en minder herkenbare zomerhits. Soms word je wel even met je neus op de feiten gedrukt, als je denkt dat dit liedje nog niet zo heel oud is (want uit mijn jeugd) en het blijkt al 25 jaar oud te zijn: oeps! Het ideale spel om op vakantie te spelen, of tijdens de vrijmibo in de tuin of op de camping.

dendennis uitleg vriedenarmbandjes zelf maken blogboot

Vriendschapsarmbandjes maken

DenDennis was natuurlijk niet zomaar mee op de Blogboot: hij heeft een heuse workshop gegeven om vriendschapsarmbandjes te maken met de Kumihimo-schijf. Dit is een ronde schijf met inkepingen aan de zijkant en veel cijfers, waarmee je gemakkelijk jouw eigen vriendschapsarmbandjes kunt maken. Nou ja, gemakkelijk: je moet wel even doorhebben hoe het werkt natuurlijk. Gelukkig is daar DenDennis om ons te redden en uitleg te geven. Een leuke manier om je eigen armbandjes te knutselen. Ideaal ook om dit in de zomervakantie te doen: even helemaal zen worden door lekker te fröbelen. Ik heb er weer een nieuwe hobby bij.

Wendy Brokers vertelt over haar boek

Auteur Wendy Brokers was ook mee op de Blogboot. Superleuk, want ik ben inmiddels aan het tweede boek van haar Eindeloos-serie bezig: Niet zonder ons. Heel gaaf om haar dan ook in het echt te ontmoeten. Ze vertelde over het eerste boek uit deze serie, Niet zonder jou. Een prachtig boek waarin Tess en Jay centraal staan. Hoewel ik het boek op mijn ereader lees, kun je het natuurlijk ook voordelig aanschaffen bij Boekenvoordeel. Heb je weer wat te lezen tijdens de zomervakantie!

Offline bezig zijn in de vakantie

Na afloop van de rondvaart kregen we nog een enorm goedgevulde goodiebag mee naar huis toe. Met al die spelletjes, knutselspullen en boeken kom ik deze zomer zeker wel door! Ik kijk er nu al naar uit om armbandjes te maken, lekker te diamond painten of een goed boek erbij te pakken. Ook ben ik heel benieuwd naar de diverse spelletjes. Met Rummikub Dice kun je dit spel makkelijk, zonder al die bordjes met cijfers, meenemen op reis. En Hitster gaat natuurlijk ook gespeeld worden deze zomer: ik heb zin in de zomer man!

Aanstaande woensdag, 12 juni, is er een online koopavond van 16.00 uur - 23.59 uur bij Boekenvoordeel. Je krijgt dan 10% korting op het gehele assortiment.

 

Deel deze post via

Leave a Comment