origineel cadeau reisetui elektrische tandenborstel

Handige reisetui voor je elektrische tandenborstel

In de categorie: dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had maar die het leven wel een stuk makkelijker maken… Een handige reisetui voor je elektrische tandenborstel. Ik denk dat iedereen die een elektrische tandenborstel heeft het wel herkent. Je bent je spullen in aan het pakken en je hebt geen flauw idee waar je jouw elektrische tandenborstel het beste kunt laten. Los in de koffer is niet zo handig. Als de tandenborstel nog nat is worden de andere spullen ook nat. Het is natuurlijk ook niet zo fijn als de haren uit je haarborstel tussen je tandenborstel terecht komen. Daar is nu gelukkig een oplossing voor. De b-case is namelijk een opberghoes voor je elektrische tandenborstel, opzetstukjes en je tandpasta. Zo kun je alles in een handige reisetui meenemen.

Je elektrische tandenborstel in een handige reisetui

Plastic zakjes die steeds weer nat worden en niet erg milieuvriendelijk zijn…die zijn vanaf nu verleden tijd. Met de b-case kan ik mijn elektrische tandenborstel hygiënisch opbergen. Niet alleen de (elektrische) tandenborstel kan hierin, ook de losse borstels, tandpasta en eventueel tandenstokers passen er prima in. Bovendien zijn er verschillende gave printjes te koop, dus het ziet er ook nog eens erg hip uit!

Er zijn 10 verschillende designs te koop, zodat er voor ieder wat wils is. De oudste hier is helemaal weg van paarden. Zij heeft dan ook een reisetui met paardenprint. Voor mezelf heb ik uiteraard een kek panterprintje uitgezocht! Zo is het ook nog eens een erg leuk idee om cadeau te doen. Een leuk en origineel cadeau, wat ook nog eens erg handig is. Ik vind het ideaal.

Groot voordeel vind ik dat de reisetui ook wasbaar is. Als de case na een reisje niet meer zo schoon is, doordat er bijvoorbeeld wat tandpasta op terecht is gekomen, kun je hem gewoon wassen!

Voor €29,95 bestel je jouw tandenborstel case: superleuk om cadeau te doen, aan jezelf of iemand anders…

origineel cadeau reisetui voor je elektrische tandenborstel - pinterest

Deel deze post via

Leave a Comment