Vorige week kondigde ik het al aan: er zullen steeds meer Halloween lunches online verschijnen! Ik vind het zo’n heerlijk thema dat ik het niet kan laten om er leuke lunches van te maken. Afgelopen week deelde ik al een blog met tips voor lunchboxen, komende week zal er een blog met hapjes online verschijnen. Zo krijg je zelf ook een idee wat je met het Halloween thema kunt doen!

Maandag

Emoticons blijven tot de verbeelding spreken. In de lunchbox zijn ze erg gemakkelijk gemaakt door simpelweg een paar oogjesprikkers ergens in te steken. In de dierenpasta heb ik deze keer gebruik gemaakt van wiebeloogjes. Ik zie het helemaal voor me hoe de jongste daar na het eten van de pasta de clown mee uit gaat hangen, hahaha. In de snoeptomaatjes steek ik oogjesprikkers om er een gezichtje aan te geven. Ik besmeer een boterham met leverpastei en steek deze uit met een smileysteker in de vorm van een bloem. En tja, poep doet het hier altijd goed. Het is volgens de meiden het meest hilarische woord wat er bestaat… Gaat die fase ooit over? Ach, en ik voed het ook wel hoor….letterlijk in dit geval. Ik geef een boterham mee in de vorm van een poepie…is het geen scheetje ;-)?

Dinsdag

Vandaag gaat er een dierenlunch mee naar school toe. Met de LunchPunch steek ik een kikker uit een boterham. Door middel van de oogjesprikkers accentueer ik de ogen nog iets meer. De dierenpasta was goed bevallen: ook de oudste wil deze graag mee naar school! Ik doe er een paar konijnen bentoringen tussen om er nog meer een beestenboel van te maken. Van een snoepkomkommer maak ik een krokodil door een hapje uit de voorkant te snijden en ook hier maak ik weer gebruik van de oogjesprikkers. Koeienkaasjes doen het hier altijd goed. De mini-variant gaat dan ook mee in de trommel vandaag.

Woensdag

Think pink is het thema vandaag, haha. De bietenwraps van No Fairytales smaken me prima! Hoewel ik bieten niet zo lekker vind komt die dominante smaak niet terug in deze wraps. En ze bestaan wel voor 45% uit groenten, dat is een mooie bijkomstigheid. Ik snijd een paar snoeptomaatjes schuin doormidden, draai één helft om en steek ze aan een prikker. Zo krijg je leuke hartjes! Granaatappelpitjes kleuren mooi bij de rest, en smaken ook nog eens heerlijk! Ook ik vind de koeienkaasjes lekker. Bovendien maakt de rode koe op de verpakking het kleurenpalet compleet.

Donderdag

Het rode thema van gisteren trek ik vandaag een beetje door in de lunch. Snoeptomaatjes zijn altijd een goed idee, dus die stop ik sowieso in de Yumbox. Kaas vind ik ook altijd lekker. Een mini-Babybel en een klein koeienkaasje neem ik mee als snack. Als tienuurtje neem ik een mandarijn mee. Het pellen thuis scheelt me op mijn werk weer tijd: nu krijg ik hem met gemak op en kan ik een praatje maken met mijn collega’s…hoppaaa. Ik neem dierenpasta met snijbonen, roomsaus en champignon mee om als lunch te eten…lekker en voedzaam!

Vrijdag

Vanaf nu ga ik helemaal los, qua Halloween-thema, hahaha. De vleermuis-uitsteker is een van mijn favorieten. Uit één boterham haal ik twee vleermuizen. Een oogbal erbij maakt het geheel nog wat enger. Uit een oranje snoeppaprika snijd ik met een klein scherp mesje ogen, een neus en een mond. Het is nu net een uitgeholde en uitgesneden Jack-‘o-Lantern pompoen! Witte druiven worden afgemaakt met een enge groene vinger…..iew…. Er kruipt zelfs een spin in de lunchbox! Dit leuke servetje kocht ik bij de Hema, is hij niet superleuk voor Halloween?

Deel deze post via
Myrthe

Recent Posts

1 April grappen voor Pasen

Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More

1 maand ago

Makkelijk hapje voor Pasen

Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More

2 maanden ago

Makkelijk recept voor Pasen: paashaas cinnamon rolls

Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More

2 maanden ago

Origineel recept met pannenkoeken: pannenkoekenspaghetti

Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More

2 maanden ago

Een culinaire reis over de wereld bij El Puente in Eindhoven

Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More

2 maanden ago

Een origineel cadeau zelf knutselen

Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More

2 maanden ago

This website uses cookies.