Wat mij betreft is er één ding wat, naast de eieren natuurlijk, echt niet mag…
Over een weekje is het alweer Pasen. Het feest van de wederopstanding, hoewel veel mensen daar al niet eens meer bij stil staan, haha. In de meeste gezinnen is Pasen het feest waarin genoten wordt van het samen zijn, er eieren worden gezocht en er wordt gesnoept van de paasbrunch. Wil je dit jaar met Pasen een fantastisch mooi gerecht op tafel zetten, maar heb je niet zoveel zin om uren in de keuken te staan? Deze paasslof is makkelijk te maken, snel klaar en staat fantastisch op tafel als zoete showstopper. Wil jij lekker bakken voor de paasbrunch, een prachtig gerecht op tafel zetten en niet lang in de keuken staan? Dan is deze makkelijke paasslof zeker iets voor jou! In het onderstaande recept leg ik je stap voor stap uit hoe je deze heerlijke paasslof kunt maken.
Zo, nu kun jij de show stelen tijdens Pasen. Doordat je maar weinig tijd kwijt bent in de keuken heb je meer tijd over om paaseitjes te gaan zoeken! Dat klinkt toch als muziek in de oren! Enneh…als ze vragen wie er gezegd heeft dat je die eitjes allemaal op moest eten: mijn naam is haas!
Ben je meer van de hartige gerechten tijdens de paasbrunch? Wil je ook hiervoor geen uren besteden in de keuken moeten het makkelijke en snelle gerechten zijn? Wat denk je van een van deze heerlijke bladerdeeghapjes. Ook deze zijn gemakkelijk en snel te maken waardoor je niet lang hoeft te bakken om een lekker gerecht bij de paasbrunch te serveren!
Wil je dit recept zelf ook graag maken? Bewaar het dan op een van jouw Pinterestborden zodat je het niet vergeet! Ook leuk om anderen te helpen dit recept te vinden. Je kunt daar bijvoorbeeld onderstaande afbeelding voor gebruiken. Door op de P van Pinterest te klikken kun je dit recept gemakkelijk opslaan op jouw inspiratiebord voor Pasen op Pinterest!
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More
Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More
Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More
Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More
Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More
This website uses cookies.