Vind je het leuk om uit eten te gaan? Ontdek je graag iets nieuws? Ben…
Een tijdje terug schreef ik al eens een blog over ons bezoek naar Restaurant Saffraan in Eindhoven. Een ware beleving waarbij we ons even in het buitenland waanden. Ik was dan ook aangenaam verrast toen de eigenaresse van Saffraan reageerde op mijn oproep voor recepten van vroeger. Vandaag mag ik dan ook een heus Perzisch recept met jullie delen. Zo creëeren wij het uit-eten-in-het-buitenland gevoel gewoon thuis in de woonkamer!
Het gaat om een recept voor gerookte aubergine. Wij maakten er zelf Perzische gehaktballetjes bij, met heerlijke rijst en we serveerden er een naambrood bij. Een perfecte avondmaaltijd wat ons betreft. Oosters muziekje erbij, samen rond de tafel en genieten maar….
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More
Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More
Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More
Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More
Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More
This website uses cookies.