Naast heerlijke hapjes, is het ook altijd lekker om dips op tafel te hebben staan…
Ik vind het heerlijk om af en toe een lekker recept te proberen waarmee ik me in het buitenland waan. Een heerlijke Italiaanse focaccia is daar een voorbeeld van. Deze vind ik gevuld altijd heerlijk, met Italiaanse kruiden en olijven bijvoorbeeld… of met zongedroogde tomaten… Genieten hoor! Dit keer ga ik voor een lekker fusion recept. Ik maak de focaccia af met een lekkere Nederlandse vulling van kaas en ui. Nou ja, de kaas die ik gebruik voor dit recept komt uit Zwitserland…maar je snapt het idee.
Zo zie je: een lekker hapje op tafel zetten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Wil je verder op de Italiaanse tour? Probeer dan ook eens deze heerlijke Italiaanse knopen: net zo makkelijk om te maken, en het smaakt ook heerlijk!
Dit recept is superleuk om samen met de kinderen te maken. Laat ze eens hun eigen beleg kiezen voor de focaccia, weet je zeker dat ze het lekker zullen vinden! Bovendien vinden kinderen het vaak erg leuk om te kneden: hoef jij geen vieze handen te krijgen…win win, haha!
Wil je dit recept bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande afbeelding voor.
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More
Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More
Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More
Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More
Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More
This website uses cookies.