Naast heerlijke hapjes, is het ook altijd lekker om dips op tafel te hebben staan…
Ik vind het heerlijk om af en toe een lekker recept te proberen waarmee ik me in het buitenland waan. Een heerlijke Italiaanse focaccia is daar een voorbeeld van. Deze vind ik gevuld altijd heerlijk, met Italiaanse kruiden en olijven bijvoorbeeld… of met zongedroogde tomaten… Genieten hoor! Dit keer ga ik voor een lekker fusion recept. Ik maak de focaccia af met een lekkere Nederlandse vulling van kaas en ui. Nou ja, de kaas die ik gebruik voor dit recept komt uit Zwitserland…maar je snapt het idee.
Zo zie je: een lekker hapje op tafel zetten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Wil je verder op de Italiaanse tour? Probeer dan ook eens deze heerlijke Italiaanse knopen: net zo makkelijk om te maken, en het smaakt ook heerlijk!
Dit recept is superleuk om samen met de kinderen te maken. Laat ze eens hun eigen beleg kiezen voor de focaccia, weet je zeker dat ze het lekker zullen vinden! Bovendien vinden kinderen het vaak erg leuk om te kneden: hoef jij geen vieze handen te krijgen…win win, haha!
Wil je dit recept bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande afbeelding voor.
De herfstvakantie is het perfecte moment om met familie of vrienden eropuit te trekken en… Read More
Wanneer de dagen korter worden en de bladeren beginnen te vallen, zoek ik graag naar… Read More
Onlangs heb ik de prachtige gepersonaliseerde ketting van KAYA sieraden ontvangen, speciaal voor de maand… Read More
De komende dagen blijft het nog even mooi weer...een ideaal moment om Amsterdam eens vanaf… Read More
Deze week mocht ik weer een keertje mee op de Blogboot! Een leuk initiatief om… Read More
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
This website uses cookies.