Weekoverzicht

Weekoverzicht week 30

Deze week is een week van uitersten: het begint als een gewone warme zomer, gevolgd door tropische hitte en hij eindigt met regen en onweersbuien. Hebben we gelijk alles gehad in een week! Het foto’s maken van alles wat ik doe zit er nog steeds niet helemaal in, ik merk dat ik vooral van het eten veel foto’s maak en de rest een beetje vergeet. Ik ga echt mijn best doen om hier volgende week iets meer op te letten hoor!

Maandag

De week begint met poetsen. Met de voorspellingen dat het 40 graden gaat worden lijkt het me verstandig om nu vast de ramen te gaan wassen. Als het zo warm is heb ik daar echt geen zin meer in, haha. Nadat alle ramen gewassen zijn is het toch wel erg warm geworden….

Ik ga op mijn gemakje in de tuin zitten en ik werk wat blogs uit voor de komende weken. Foto’s maken voor de blogs doe ik wel geregeld, het typen laat ooit nog wel eens op zich wachten. Nu heb ik voor de komende weken even wat bijgewerkt. Als jij nog een leuk onderwerp voor een blog weet laat gerust weten hoor!

Na het bloggen is het tijd om de keuken in te duiken. Ik maak een heerlijk Italiaans gerecht uit de laatste Allerhande. Genieten hoor! Niet te zwaar, en dat is maar goed ook: ik ga na het eten namelijk ook nog even sporten.

Ik rijd naar Anytime in de hoop een groepsles mee te doen. Helaas ben ik in verband met de vakantie de enige die aanwezig is… Hierom kies ik ervoor om lekker een half uurtje cardio te doen. Meer dan genoeg met deze temperaturen, haha.

Dinsdag

De dinsdag begint heerlijk relaxed! Ik ga mijn wimpers bij laten werken bij Salon Cloé. Heel relaxed een uurtje met mijn ogen dicht liggen terwijl mijn wimpers er alleen maar mooier op worden. Ik houd ervan. Erna ga ik met vriendlief gezellig een bak koffie drinken in het dorp.

Hierna nog even door naar Pure Femme…mijn favo kledingwinkel in Best. Ik koop onder andere de jurk op bovenstaande foto. Heerlijk om even voor mezelf te shoppen!

Hierna lunch ik thuis om vervolgens door te rijden naar het werk. Ik ga deze week weer een paar dagen werken bij Pannenkoekenhuis ‘De Klomp’. Werken in de horeca blijf ik naast mijn docentenjob toch wel erg leuk vinden!

Als ik thuiskom heeft vriendlief het eten al klaar. Heerlijk een stukje vlees, aardappeltjes en maïs van de barbecue. We zitten nog even buiten met de vuurschaal aan: morgen gaat het pannenkoekenhuis wat later open in verband met de warmte dus vroeg erin hoeft vandaag niet!

Woensdag

Vandaag begin ik de dag heel relaxed. Een beetje poetsen thuis, wat boodschappen doen en dan rijd ik op mijn gemakje naar ons oma toe. We gaan gezellig lunchen samen.

Bij ‘Eeht’ beginnen we met een potje thee. Ze maken hier allemaal eigen theemengsels. Superlekker! Ik bestel een clubsandwich: echt genieten hoor! Na het lunchen breng ik oma terug naar huis en ga ik mezelf thuis omkleden om naar het werk te gaan.

Zeg nou zelf, als je met dit weer zonder dak in deze omgeving naar je werk kunt rijden is dat toch gewoon genieten!? Vandaag werk ik de facebook-pagina van het pannenkoekenhuis een beetje bij.

Wat denk je bijvoorbeeld van deze pannenkoek met aardbeien? Een plaatje toch gewoon? Aanradertje hoor!

 

 

 

 

 

 

 

Vanavond eten we kabeljauw met kreeftensoep. Echt te lekker gewoon. Vorige week een beetje afgekeken bij de Karpendonkse Hoeve, niet doorvertellen hè ;-).

Na het eten gaan we gezellig een drankje doen bij Grillcafé De Buffel. Heerlijk op zo’n warme avond!

Donderdag

Vandaag ga ik gezellig met een vriendin en haar kids wat drinken bij Buutvrij. Een heerlijke gelegenheid waar de kids rustig kunnen spelen en waar wij heerlijke drankjes kunnen nuttigen! Ik begin met een Pink Happiness: een roze fruitsmoothie. Lekker hoor!

Hierna kies ik voor een gingerale. Geserveerd met kaneel en munt is dit echt superlekker! We kletsen gezellig de hele ochtend vol samen!

Hierna fiets ik door naar huis en ga ik met vriendlief gezellig lunchen… We gaan naar Koren dit keer.

Ik kies voor een Pokébowl. Echt superlekker! Mocht je hier ooit komen, is dit een aanrader!

Na de lunch kleed ik me even om en dan rijd ik naar het werk. De laatste dag van deze vakantie alweer. Omdat het zo’n lekker weer is bedenken we iets leuks voor de kids die langskomen. Een heuse kindercocktail!

Dit wil je toch gewoon drinken met dit weer? Hahaha!

Na het werken eten we pasta met tonijn. Lekker hoor!

Vrijdag

Vandaag doen we lekker rustig aan. We zijn allebei vrij dus moeten ons bed nergens voor uit! Na het poetsen (tja, dat moet ook een keer gebeuren) gaan we brunchen in Oirschot.

We gaan naar De Burgemeester. Op Facebook zagen we dat ze vanaf vandaag een heerlijke fruits de mer op de kaart hebben staan. Goede reden om er eens naartoe te gaan denk ik zo! De foto op facebook heeft niet gelogen: het ziet er precies hetzelfde uit als wat wij voor onze neus krijgen. Van langoustines tot coquilles, van oesters tot kreeft…aan alles is gedacht. Heerlijk hoor!

Na de brunch/lunch ga ik naar Brouwerij Van de Oirsprong. Hier wordt vandaag een promofilm opgenomen en ze zochten nog figuranten. Aangezien ik toch vakantie heb offer ik mezelf wel op hoor ;-). We krijgen een rondleiding, een biertje en een lekker borrelhapje.

Snacken en biertjes drinken voor het goede doel. Afzien hoor, haha. Als de opnames afgelopen zijn komt vriendlief me ophalen en drinken we samen nog een lekker biertje hier. Echt honger hebben we niet na alle hapjes van vandaag dus we besluiten om vanavond wat kaasjes te snacken in plaats van echt te gaan dineren. We moeten ook niet tonnetjerond de vakantie afsluiten natuurlijk hè, haha.

We snacken een brokkelkaas, truffelkaas en een heerlijke lavendelkaas (thanks sis!).  Echt genieten.

En dan zit ook deze week er alweer op! Op naar een nieuwe week, ik heb er zin in!

 

Deel deze post via
Myrthe

Share
Published by
Myrthe

Recent Posts

1 April grappen voor Pasen

Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More

2 maanden ago

Makkelijk hapje voor Pasen

Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More

2 maanden ago

Makkelijk recept voor Pasen: paashaas cinnamon rolls

Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More

2 maanden ago

Origineel recept met pannenkoeken: pannenkoekenspaghetti

Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More

2 maanden ago

Een culinaire reis over de wereld bij El Puente in Eindhoven

Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More

2 maanden ago

Een origineel cadeau zelf knutselen

Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More

3 maanden ago

This website uses cookies.