Het is nu echt bijna zover! Halloween is in aantocht... Ik vind het altijd heel…
Met Halloween vind ik het altijd leuk om wat enge hapjes op tafel te zetten. Van griezelige insecten tot smakelijke pompoenen. Geef me een thema en ik verzin er hapjes omheen, dus ook bij Halloween kan ik voldoende bedenken! Heerlijk om even los te gaan op zo’n eng thema. Dit keer maak ik spookjes of skulls van bladerdeeg met banaan en pindakaas. Organiseer jij een eng feest en wil je een lekker hapje op tafel zetten? Dan kunnen deze skelet hapjes voor Halloween niet ontbreken!
Voor dit recept heb ik de pindakaas van De Pindakaaswinkel gebruikt. Zo leuk om te zien hoeveel verschillende pindakazen zij in het assortiment hebben! Ik kies voor de pindakaas met dadel en kaneel, omdat ik dat lekker herfstig vind klinken. En eerlijk is eerlijk: het smaakt ook echt naar herfst. Aangezien Halloween toch echt een herfstfeest is, vind ik deze pindakaas perfect voor het maken van deze hapjes. Je kunt deze echter ook prima vervangen door gewone pindakaas. Een snufje kaneel er overheen is dan een lekkere toevoeging om het hapje helemaal af te maken.
Deze hapjes zijn hier een groot succes! Sowieso vind ik de combinatie banaan met pindakaas heerlijk, dus een hapje met die combi kan natuurlijk niet ontbreken. Heb je de smaak te pakken en zoek je een ander eng Halloween hapje? Op mijn site staan er genoeg! Wil je dit hapje graag bewaren op een van je borden op Pinterest? Dat gaat heel makkelijk met onderstaande afbeelding.
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More
Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More
Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More
Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More
Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More
This website uses cookies.