Met Kerst vind ik het altijd fijn om een menu op tafel te kunnen zetten…
Wil je uitpakken met het diner, en heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Dan is dit dessert zeker een goed idee! Doordat ik kant en klare gebaksbodems gebruik, bespaar ik een hoop tijd. De smaak is top, dus daar lever ik niet op in als ik voor kant en klaar ga. Bovendien ben je, tijdens het voorbereiden van een diner, al lang genoeg bezig in de keuken. Een makkelijk dessert wat goed voor te bereiden is biedt dan uitkomst! Nu vind ik de combinatie van banaan met chocolade heerlijk, en met de pindakaas erbij heb je helemaal een topper te pakken! Hier vroegen de meiden na het eerste dessert al of ze er nog eentje mochten. Het valt dus goed in de smaak.
Je ziet: deze desserts zijn heel makkelijk om te maken. Ideaal om bijvoorbeeld tijdens het kerstdiner te serveren. Leg dan een kerstkransje bovenop zodat het er nog kerstiger uit ziet. Met Pasen decoreer je dit makkelijke dessert met een paaseitje en zo kun je het met een kleine twist eigenlijk altijd serveren, ideaal!
Een ander makkelijk dessert wat altijd een succes is, is deze Licor 43 tiramisu. Wel een echt ‘grote-mensen-toetje’. Het is echter net zo makkelijk om te maken zodat je zonder stress kunt genieten van een heerlijk dessert.
Wil je dit recept bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande foto voor.
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More
Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More
Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More
Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More
Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More
This website uses cookies.