Categories: FunKerst

Kerstcadeau voor je partner

Kerstmis komt er weer aan… een tijd van lief zijn voor elkaar, gezellig samen zijn en cadeaus geven. Hoewel wij ieder jaar afspreken elkaar dit jaar voor kerst geen cadeaus te geven mislukt dat op de een of andere manier toch. Ik vind het heel leuk om vriendlief te verwennen met leuke cadeaus, en aangezien hij een ware barbecuemaster is kan ik hem altijd verblijden met een goed kookboek of gadgets voor de barbecue. Maar ja, romantisch is anders natuurlijk. Wil je graag een leuk kerstcadeau voor je partner, en zit je met je handen in het haar? Ik help je op weg! Met de tips uit mijn blog zit er vast iets tussen waarmee jij je partner kunt verrassen. Bovendien zit er ook een hele toffe winactie bij, dus lees vooral verder!

1. Dagje wellness

Vind je het heerlijk om samen te genieten van een dagje naar de sauna? Dan is een bon om een dagje naar de wellness te gaan wellicht een leuk idee. Je kunt zelf een kaartje schrijven of een bon kopen. Wil je het meer budgetproof houden? Organiseer dan een wellnessdagje thuis. Met een voetenbadje, maskertje en een massage voor elkaar creëer je al een heerlijk ontspannen middag!

2. Ontbijt op bed

Hoe lekker is het om wakker te worden en gelijk te kunnen genieten van een heerlijk ontbijtje? Verwen je lief eens met een heerlijk ontbijt op bed. Als je dan een ontbijtje voor twee personen maakt kun je samen de dag lekker relaxed beginnen: croissantje, fruit, verse jus en een glaasje bubbels… Prima begin van de dag!

3. Een gezelschapsspel

Vinden jullie het leuk om spelletjes te spelen? Dan is een bordspel een heel leuk idee om cadeau te doen. Regenwormen, Clever, Exploding Kittens, Uno Flip of een leuke escaperoom: er zijn genoeg leuke spellen voor 2 personen te koop. Ideaal om in de dagen tussen Kerst en Oudjaar samen te spelen…

4. Bucketlist voor koppels

Tegenwoordig hoor je vaak dat mensen een bucketlist maken. Wat wil je allemaal nog doen? Dat schrijf je op een lijst, en daarop kun je afstrepen wat je al gedaan hebt. Hoe leuk is het om samen zo’n lijst af te werken? Met het boek Bucketlist voor Koppels heb je een leuk en origineel cadeau voor kerst te pakken. Er staan 250 leuke, gekke en serieuze opdrachten in die je samen met je partner kunt uitvoeren. Succes gegarandeerd!

5. Het Date Pakket

Vind je het leuk om thuis een date-avond te organiseren en weet je niet waar je kunt beginnen? Dan is Het Date Pakket iets voor jullie! In dit pakket zit alles om van jullie avond een gezellige date te maken! Van leuke opdrachten tot een lekker drankje: het pakket is heel compleet! Ik heb Het Date Pakket in een Italiaans thema geprobeerd, er zijn echter verschillende thema’s te koop. Je kunt een complete box cadeau doen onder de kerstboom. Ik weet zeker dat dit in de smaak zal vallen! Het pakket kun je makkelijk online bestellen. Je kunt echter ook een tof pakket winnen! Ik mag namelijk een pakket in het thema Winter Wonderland weggeven! Als je mee wil doen met de winactie laat dan een reactie achter onder deze blog met de reden waarom jij graag wil winnen. Geef ook je e-mailadres op, dan kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt. Zo gooi je zeker hoge ogen deze kerst! Via de socials kun je ook meedoen, dus kijk vooral op Facebook of Instagram voor een extra winkans! Op 17 december loot ik een winnaar voor deze actie.

Nu heb je in ieder geval een paar leuke tips voor een kerstcadeau voor je partner. Bovendien heb je er zelf ook wat aan, dus dat is helemaal mooi meegenomen!

Heb je voor dit jaar al een cadeau en wil je deze tips bewaren voor volgend jaar? Bewaar deze blog dan op een van je borden op Pinterest. Dat gaat met onderstaande foto heel makkelijk! Deze blog bevat affiliate links. Als je op deze link klikt en een aankoop doet, krijg ik een klein percentage van de uiteindelijke koop. Het kost jou niets extra’s, maar ik kan op deze manier wel een stukje van de kosten van deze blog terugverdienen.

Deel deze post via
Myrthe

Share
Published by
Myrthe

Recent Posts

1 April grappen voor Pasen

Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More

4 weken ago

Makkelijk hapje voor Pasen

Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More

1 maand ago

Makkelijk recept voor Pasen: paashaas cinnamon rolls

Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More

1 maand ago

Origineel recept met pannenkoeken: pannenkoekenspaghetti

Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More

2 maanden ago

Een culinaire reis over de wereld bij El Puente in Eindhoven

Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More

2 maanden ago

Een origineel cadeau zelf knutselen

Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More

2 maanden ago

This website uses cookies.